Resident Evil - valami nagyra készül a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 9.
  • Teaser
A japán kiadó a legfrissebb üzleti jelentésében célozgatott rá, hogy a Resident Evil: Umbrella Corps csupán a bemelegítés lesz az év második felében esedékes "nagyszabású támadásuk" előtt.

Közzétette a Capcom a legfrissebb pénzügyi jelentését, melynek legérdekesebb része az a mondat, ahol valamilyen Resident Evil-bejelentést teasel a cég. A japánok szerint a június 21-én megjelenő Resident Evil: Umbrella Corps "csupán a bemelegítés az év második felében várható nagyszabású akciójuk" előtt, amivel a sorozat huszadik születésnapja apropóján készülnek.

Hogy ez pontosan mit takar, azt nem tudjuk, de elég rejtélyes a megfogalmazás ahhoz, hogy elkezdjünk reménykedni a hetedik részben!

Nem durrant túl nagyot a Street Fighter V

A Capcom a március 31-én véget ért üzleti évében 715 millió dollár árbevételt, illetve 72 millió dollár profitot ért el, ami rendre 19,8 és 17,1 százalékos növekedést jelent éves szinten. A digitális csatornákon keresztül befolyt pénz 488 millió dollár volt, ez pedig 15,9 százalékkal nagyobb szám, mint a tavalyi.

Habár a Capcom sokat várt tőle, a Street Fighter V mérsékelt rajtot vett, alig 1,4 millió példányt szállítottak ki belőle március végéig - ehhez képest a Street Fighter IV-ből 3 millió példány ment közel ugyanennyi idő alatt. Hogy platformként mennyire teljesít jól a játék, az már nem is derült ki, nem tudjuk, hogy mennyire vált be a cég új üzleti modellje, az mindenesetre kiderül, hogy immár 38 millió leszállított példánynál jár a teljes sorozat.

A Monster Hunter-széria viszont nagyot ment, a 3DS- és egyelőre Japán-exkluzív Monster Hunter X-ből 3 millió példány kelt el, jól sikerült a Monster Hunter Online kínai rajtja és a mobilos Monster Hunter Explore is elért 3 millió letöltést. A Capcom hangsúlyozta, hogy mind a kínai, mind pedig a mobilos piacon szeretne aktívabb lenni, és továbbra is előtérbe helyezi a digitális csatornákat.

8.
8.
szakallaskan
Ha olyan rossz lesz,mint a 6., akkor fejezzék be a sorozatot.
7.
7.
Seggeszkexkluzív
Jöhetne már az a 7 rész,csak remélem tanultak a 6 hibájából és a mennyiség helyet a minőségre mennek. Én most vettem meg a Revelations 2 deluxe editiont és kellemeset csalódtam benne, maradt a coop és az akció de a karaktelek tulajdonságai miatt ez is átalakult.
6.
6.
Dreadlox
Ahogy a Capcom mostanában belefosik a saját címeik szájába, úgy van egy olyan előérzetem, hogy ez is olyan nagy gané lesz mint a 6.
5.
5.
#3: Több részre emlékszek, aztán lehet tévedek. De akkor jó, jöjjön még a 2/3 és elégedett leszek.
4.
4.
FreeKatana
Ha a Corps csak bemelegítés, akkor előre félek milyen lesz majd, ha igazán bedurvulnak.
3.
3.
Wyatt
#1: Már majdnem mindegyiket felhúztak talán Resi3 és a PS2-es részek hiányoznak még. Jó lenne már egy Resi 7 csak attól félek ez megint egy remaszter vagy spin-off lesz.
2.
2.
Jöhet a hetedik rész, várom nagyon, addig is nosztalgia :)
Egyébként a Monster Hunter tök jó lenne ha nem csak Nintendo-n lenne, régen bezzeg még volt PSP-s rész...
1.
1.
Épp az ötöt játszom, nagyon nagy franchise. Remélem az új részek mellett jönnek végig a régiek újrakiadása is, mivel sok minden kimaradt nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...