Csúszik a Resident Evil: Umbrella Corps

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 7.
  • Csúszás
Link másolása
Késik a játék, amely sokak szerint amúgy sem jelenhet meg elég későn. A Resident Evil: Umbrella Corps így csak júniusban kerül boltokba, ezt egy új trailer társaságában jelentették be a készítők.

Május helyett csak egy hónappal később, június 21-én kerül a digitális boltok polcaira a Resident Evil: Umbrella Corps. A játék 30 dollárba fáj majd, és kizárólag PC-re, illetve PlayStation 4-re vásárolhatjuk meg. A csúszás oka egyébként a szokásos: így több idő jut a fejlesztésre.

Ezzel együtt a Capcom közzétett egy új előzetest és néhány képet is a játékból, amelyek a karakterünk testreszabási lehetőségeit hivatottak bemutatni. Ugye az Umbrella Corps egy multiplayer-orientált játék, és mint ilyenből, nem hiányozhat a folyamatos pont-, illetve felszerelésgyűjtögetés sem. Idővel egyre ütősebb páncéldarabokat és fegyvereket zsákolhatunk be, ezeket aztán szépen, alkalomhoz illően kidíszíthetjük.

10.
10.
#7: 3DS-re már volt sima Mercenaries a klasszikus karakterekkel, stb. Lehet hogy majd egyszer kiadják azt is más gépekre, de ha már volt akkor minek legyen ugyanaz? Ez most ilyen. Azt bírom itt a GK-n, hogy ha valakinek nem tetszik valami (és ezért nem veszi meg, ami szíve joga) az egy szent és sérthetetlen tény és mindenki más oltári barom, hogy tetszik neki vagy pénzt ad érte. Az, hogy léteznek különböző vélemények vagy stílusok, olyan nem létezhet, egyszerűen lehetetlen.
9.
9.
FreeKatana
Legalább már tudjuk, hogy miért lesz rossz játék: Minden energiát a karakterek testreszabásába öltek. Helyette legalább egy normális mászás animációt dobhattak volna alá, mert ez így korcsolya szimulátor.
8.
8.
arcadia
Azért nincs könnyű dolguk a sorozattal mindenki újat akar meg nagyon jót stb 20 éven keresztül nem lehet valami folyamatosan toppon. Lehet pár évre pihentetni kéne vagy csináljanak a négyből egy űber riméket:))) az jöhet;)
7.
7.
keiji maeda
#4: na látod , pont ez a baj hogy te is meg fogod venni ezt a vackot, és ezért húzzák rá erre a vacak lövöldére a resident logót , fogadok ez egy félkész játék volt és nem akarták kukázni inkább ráírják hogy resident és már is mehet a boltba mert megveszik, viszont abban igazad van hogy a resident 3 óta szerves része a mercaneries a sorozatnak, na de itt a lényeg hogy a mercaneries csak egy bonusz játékmód a sztori mellett és nem egy ilyen agyatlan lövölde random neve nincs katonákkal , és ugye ennek nem is lesz sztorija , pedig a capcomnak nem kéne nagyon megerőltetnie magát ha már mercaneries játékot akar kiadni akkor legyen benne szép részletességel rengeteg klasszikus pálya emg az összes eddigi főbb karakter és akkor mindjárt könnyeben lecsúszik a torkomon, de persze ezt is meg fogja venni rengeteg ember mint ahogy te is, és hát minek etesd kaviárral a majmot ha ő neki elég a banán is :)
viszont ez a játék szörnyen suta, nézzétek meg ahogy guggolva megy mintha valami gördeszkán szörfözne semmi mozgás nincs csak mintha kötélen húznák, nembaj capcom tudom én, hogy tudsz te ennél még rosszabb resident játékot is csinálni a jövőben :)
6.
6.
Nothing
#4: Én nagyon is örülnék egy kizárólag mercenaries/raid módokra kihegyezett, tartalmaktól, pályáktól, fegyverektől és karakterektől hemzsegő RE-nek (a sztorik játékidejének sokszorosát is ellövöldözgetem ezekben), de itt nem erről van szó.
A fenti módok arcade jellegű akcióról szólnak, nem fedezékharcról, taktikázásról, pláne nem ilyen multi-alapú környezetben.
5.
5.
A cikkhez hozzászólva egyébként örülök, hogy csúszik, a május kicsit durva lett: Doom, Battleborn, Mirror's Edge, hova akarták még ezt eladni, mert engem mindhárom előbbi érdekel :) Így majd a júniusi zséből elég erre költeni :)
4.
4.
#1: Megmondom én neked. A Resident Evil 3 óta a Mercenaries mód szerves része a játékoknak, benne volt a 4-ben, 5-ben, 6-ban. Ebben ugye különböző zsoldosokkal vagy ügynökökkel csapatjuk a pályákat. Ebben a játékmódban eléggé rámentek arra hogy ilyen-olyan fegyvereket unlockolunk, stb. A Revelations játékoban Raid mód szerepelt, de a lényege hasonló. Karakterek, ügynökök, fejlesztések, fegyverek, skillek, stb. Innen pedig már csak egy lépés, hogy mi lenne, ha a különböző agentek egymásnak esnének zombikkal teli pályákon. A sztoriból simán adódhat ilyen, hiszen Wesker is lelőtte az életben maradt Bravo Team tagokat az Umbrella téglájaként, ahogyan van egy csomó szervezet, BSAA, TerraSave, stb akiknek lehetnek ügynökei, és ezek harcolhatnak együtt. Igazából a ResEvil történeteiből sosem hiányozhatott az ármánykodás, a titkos laborok, titkos cégek összeesküvései, a kikerült vírusok stb. Simán elképzelhető, hogy beküldik az Umbrella ügynökeit hogy likvidálják a másik ügynököket, ennyi :-D Most miért nehezebb ez, mint az hogy COD MW2-ben például Spetsnaz vs US Army mondjuk...ez ugyanaz. Az is COD, ez meg Resident Evil.
3.
3.
pippyniga
#1: Ott a pont
1.
1.
Gykrizsi
A csúszás oka: Valami eladhatót kell összedobni ebből a rakás szarból. Ez a játék mondhatni lejáratása a Resi névnek, de azt a címet a ORC rég elvitte. Ez a játék tipikus esete annak, amikor valami teljesen mást akarnak a névvel eladni. Árulja már el nekem valaki, mi a szar ebben a Resi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...