Mégis idén jön a Horizon: Zero Dawn?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
A francia Uncharted 4-kópiák mellé osztogatott szórólap szerint mégse jövőre, hanem idén kerül boltokba a Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla csapatának legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn.

A mindig jól értesült, iparági bennfentesnek számító Shinobi602 április végén arról twittelt, hogy a tavalyi E3 egyik meglepetése, a Guerilla Games fejlesztésében készülő Horizon: Zero Dawn csak jövőre jelenik meg.

A Killzone-sorozatot is jegyző stúdió eredetileg 2016-ra ígérte a játékot, és a hetekkel ezelőtt felröppent szóbeszédekre se reagált. Valószínűleg nem véletlenül, egy, a francia Uncharted 4-lemezek mellé osztogatott szórólap szerint ugyanis tényleg idén jelenik meg a játék.

A PlayStation 4-exkluzív játékról itt emlékeztünk meg részletesebben.

15.
15.
#1: Ez már csúszott, maximum előbb jöhet :)
12.
12.
exonic
Tetszik, hogy a Gamekapocs felhasználói odáig alacsonyodtak, ahol egy játék még nem ismert információival és személyes véleményekkel kapcsolatban osszák egymásnak az észt. Mégis mit akartok ezzel elérni? Akinek nem tetszik eddig látottakból azoknak nem tetszik. Neked tetszik? Jó. Senkit nem érdekel a kanfightotok, mind a kettőtöknek nagy himbije van es kész...
2.
2.
exonic
exkluzííííív...méééééég exkluzííííív!!
1.
1.
Yanez
Az UC4 utan remelem legalabb ez nem fog csuszni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...