Pontos dátumot kapott az új The Witcher 3 DLC

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A CD Projekt RED véget vetett a találgatásoknak és ma délután hivatalosan is kőbe véste a The Witcher 3 következő kiegészítésének, a Blood and Wine-nak a megjelenési dátumát.

Végül igaznak bizonyult a napokkal ezelőtt a Steam jóvoltából kiszivárgott megjelenési dátum, a CD Projekt RED tájékoztatása szerint ugyanis május 31-től lesz elérhető a The Witcher 3 20 órás toussainti kalandja, a Blood and Wine. Ha külön vesszük meg a DLC-t, akkor 16 fontot, ha pedig a Hearts of Stone-nal egybecsomagolva szerezzük be a csomagot, akkor 20 fontot kell fizetnünk.

A kiegészítőben Geralttal egy háború által érintetlen vidéken fogunk kalandozni, küldetéseket teljesíteni, miközben ősi, véres titkok után nyomozunk.

A játék rendezője, Konrad Tomaszkiewicz egyébként megerősítette, hogy a premiert követően a The Witcher III nem kap már több kiegészítést. Innentől kezdve a Cyberpunk 2077-re koncentrálnak.

8.
8.
Vito01Zoli
#7: Persze az art book-al együtt
7.
7.
Vito01Zoli
"Hazudtak" :,(
Tavaly azt mondtàk, 2016 mèg Geralt ève lesz.....
Mindegy. Ìgy is többet többet tettek le az asztalra mint bàrmelyik màsik fejlesztő cèg, ami a korrektsèget ès minősèget illeti.
Az orszàg meg elmehet a .... csàba, hogy az art book nem lehet magyarul megvenni.
Valaki nem tudna egy linket ahol meg lehet majd rendelni dobozosan kompletten? (Alap jàtèk a kèt dlc nem muszàj az első megvan gwint kàrtyàval, art book (angol vagy nèmet), nyaklànc.......).
Az egyetlen amire nem sajnàlom mèg most se a pènzt ès szeretnèm ha dìszdobozban lenne a szekrènyemben
5.
5.
DarkLord
Megint szabadíthatom fel a helyet a gépről. Mondjuk ezért megéri!
3.
3.
felegyi
Megint egy brutális, hatásvadász trailer... csak 10x tekertem vissza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...