Dark Souls III - viszik, mint a cukrot

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Bandai Namco bejelentése szerint az eredetileg rétegjátéknak szánt Dark Souls-sorozat harmadik felvonásából eddig 3 millió példányt szállítottak le. A széria ezzel elérte a 13 milliós álomhatárt.

A japán Bandai Namco is megtartotta aktuális pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy az általunk is nagyon kedvelt Dark Souls III-ból eddig 3 millió darabot szállítottak le. Ebből 500 ezer példány jutott Ázsiának, 1 millió Európának és 1,5 millió lemez Észak-Amerikának. A kiadó jelentéséből az is kiderül, hogy a sorozat ezzel átlépte a 13 milliós álomhatárt, ami egy eredetileg szűk rétegnek szánt, később elismerést elismerésre halmozó játéktól nagyon szép, tisztességes eredmény.

Ezek a számok természetesen nem tartalmazzák a digitális kópiák adatait, de a SteamSpy adatai szerint a PC-s változatból eddig közel 800 ezer példány kelt el, ami szintén fantasztikus eredmény. Ezek után nem lepődnénk meg, ha Hidetaka Miyazaki korábbi kijelentésével ellentétben mégis visszatérne a sorozathoz.

17.
17.
A Pulyka
Ezt a szamot meg is duplazhatnak, ha raknanak a jatekba egy konnyebb szintet az olyan idegesebb jatekosok szamara, mint en :D
12.
12.
Lovy11
Én a bloodborne-t toltam, az őrült jó játék. De nekem első volt amivel komolyabban játszottam, így kellően nehéz az is. Rá kell hangolódni, az biztos. De a grafika, a zene, ez a beteg világ...zseniális. Ds 3- at biztosan meg fogom szerezni használtba, ha olcsóbb lesz ps4 re. From software játékok megérdemlik a sikert
7.
7.
xSHx
Én abban bízok, h marad ez a DS séma csak más vilagot mutatnak be nekünk. Pl ott a Bloodborne. Ugyan az a szisztéma de mégis más.
Egy Görög, Római vagy akár Inka, Azték vagy hasonló Mitológiai témát szivesen látnék tőlük.
6.
6.
DarkLord
#5: Szerintem nyugodtan kezd ezzel, egy újoncnak sokkal barátibb csak ennek egy hátulütője lesz, amit mérlegelned kell, hogy ezután nem fogsz játszani, majd az ezelőtti részekkel ebben biztos vagyok. De ez a játék zseniális szóval, ha új vagy lehet nem is fogod bánni ezek után már, hogy te nem az első részekkel kezdted.
5.
5.
#4: Épp mostanában tervezem belevágni ebbe a szériába. Mit gondoltok, érdemes inkább ezzel a résszel kezdenem, ha úgyis "könnyebb" mint az előző kettő?
4.
4.
DarkLord
Mestermű nem véletlen, hogy viszik is a játékosok. Túl könnyű talán ezért is veszik annyian (Végigvittem ne mondjátok, hogy innentől meg onnantól, majd nehezebb lesz, kicsit a vége felé érezhető egy szintlépés, de aki normálisan farmolt a játék alatt és nem rohant az ebből nem sokat érzékelt. ). Jó azért újoncoknak, még mindig biztos baromi nagy kihívás az egész játék ezt aláírom. De bárkinek, aki szereti a kihívásokat és türelmes nem habzószájú játékos, annak bátran ajánlanám én is, hogy tegyen vele egy próbát mindenképp.
3.
3.
Heldengeist
Eltekintve attól, hogy még mindig nem kerítettem rá időt, hogy ezt a sorozatot kipróbáljam, a hipster énem mindig megretten, ha egy (kedvencem, vagy) jó játék népszerű lesz és kiugróan sikeres. Túl sokszor láttuk már, hogy egy-két megérdemelten sikeres epizód után tucatnyi fantáziátlan folytatással teljesen kivéreztetnek IP-ket.
2.
2.
Raam989
En nem tartom jo otletnek a sorozat folytatasat. Ha a nem akarnak uj reszt, ne csinaljanak, kenyszerbol nem fog jo jatek szuletni...
1.
1.
Megerdemelt siker :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...