Itt az Assassin’s Creed-film előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Először láthatjuk mozgásban a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin’s Creed-mozifilmet, és a látottak alapján bízhatunk abban, hogy a készítők nem szúrják el az adaptációt. Ha rajongó vagy, ez tetszeni fog.

A film hőse Callum Lynch, aki egy forradalmi technológia segítségével megtudja, hogy egy 15. században élt assassin leszármazottja. Az adaptáció tehát két idősíkban játszódik: a modern részek mellett Aguilar sorsát is nyomon követhetjük Spanyolországban, és persze hőseinknek a templomosokkal gyűlik meg a baja.

A premier december 21-én lesz.

Köszi, Seggeszkexkluzív!

36.
36.
Effecta
#10: Pont le is szarom mi van a kommentek között :)
35.
35.
adamsfamily
#26: Lehet,hogy sokat változott az évek alatt,de nem feltétlenül a jó irányba.Én szerettem a sorozatot.A brotherhood volt szerintem a csúcsa a szériának minden tekintetben.A revelations-t sajnos eléggé elszúrták a tower defense-es minijátékokkal,de a történet akkor is kárpótolta az embert,viszont a 3. rész szerintem annyira gagyi lett az 5 perces küldetésekkel és a semmilyen főszereplőjével,hogy legfeljebb a hajózás volt,ami értékelhető volt benne.A black flag pedig tovább folytatta 3. rész legrosszabb vonásával,hogy egy még jelentéktelenebb karaktert kapott legújabb főszereplőnek a széria.
A jelen generációs részekkel nem játszottam,csak az előző generációsakkal,de azokról ez a véleményem.Az 1. és 2. rész még mindig a kedvencem a brotherhood-al együttvéve,de amik azok után érkeztek azokon sajnos eléggé érződött a rókabőr szag és az egész sorozatból sikerült egy olyan futószalag gyártmányt csinálni,mint a Call of Duty-ból.
34.
34.
Neo1989
Lehet végre látok egy olyan adaptációt ami tényleg jó.
28.
28.
Aanash
Ki játsza az assassin lányt?
Fassbender-től rossz filmet nemigazán láttam még, úgyhogy bizakodom.
Meg az Assassin's Creed-eket is szerettem kb a Black Flag-ig bezárólag, ebből fakadóan ha jó lesz a film ha nem,én akkor is örülök hogy mozivászonra kerül a sorozat.
24.
24.
godach
Hoppá, hoppá.
Mondjuk, alapból elment mellettem az AC FIKA, így kimaradtam ebből a divatból és szeretem a sorozatot, de most már a filmben is látok fantáziát. A végén meg az a "hit"ugrás ;)
23.
23.
Claymen
#19: azon túl, hogy minősíthetetlen, igénytelen, és a legteljesebb jóindulattal is a "zaj" címet tudom ráaggatni, a legfőbb baj az, hogy még csak véletlenül sem illik a filmhez. Az alap még szódával el is menne, csak nyilván a "művész úrral" valaki elfejtette közölni, hogy nem a gettó 2.0 videoklipet fogatják.
22.
22.
SLi
#1: tankcsapdát kellett volna alárakni, az a zene, meg az ossian még esetleg
21.
21.
Shannaro
#8: Ez csak a trailer :D

De melyik volt az az ökör, aki kiválasztotta hozzá ezt a zenét?
20.
20.
McDuff
otthon egyszernézős,könnyen felejthető,tipikus játékból készült filmnek tűnik (mint pl. Hitman).egy deka AC hangulatot nem sikerült átadniuk nekem.
19.
19.
respectpele10
18.
18.
ollie92
Rendeld elő te is a rejtett 10 perces részletért !
16.
16.
markoci555
ajánlott a némított megtekintés a fül egészségének érdekében
15.
15.
dzsiádzsó
Szerintem sokkal nagyobb tiszteltbe kellett volna tartani a titokzatosságot templomosok meg úgy az egész AC világa körül, ez egy rappre kaszabolós mainstream szar nálam egyelőre, pedig nagyon jó filmet is lehtne csinálni belőle, aztán lehet csak trailer parasztvakító és jó lesz, majd meglátjuk.
14.
14.
dante92
#8: Majd jön egy day one patch.

Nekem a zenével nem volt bajom, és a PoP-al sem. Várom. :)
13.
13.
Macifasz
#9: Az UbiSoft is csinált ilyet a játékokhoz. Asszem a Revelation egyik trailere alá drum'n bass-t raktak, ami gondolhatod mennyire illett alá. :-D Szóval itt csak követték az ő szokásaikat. :-D De ezt leszámítva persze adom, a zeneválasztás eléggé mellément.
12.
12.
Macifasz
A PoP film hatalmas csalódás volt. Lehet ez nem lesz az?
11.
11.
PaprikaJancsi
#8: Még sokára van a megjelenés ;)
10.
10.
Szerintem a zene maga jó volt, csak azt pár sor pofázást kellett volna hanyagolni a közepén. (Bár tudom, amúgy mindenki erre gondolt.) A trailer maga is egész korrekt lett, majd a későbbi kedvcsinálók után eldől, hogy premierkor fogom-e látni. Mondjuk remélem Leap of Faith csak egyszer lesz a film során. A játékban még elment, itt is egyetlen alkalommal még belefér, feltéve ha úgy oldják meg, amire még rá is lehet fogni, hogy azt túl lehet élni. Hűtőszekrény vs. atomrobbanás szintű baromságokból köszönöm nem kérek.

#2 Nem értek egyet, valóban találni nem egy trailert szar zenével, de azért még az esetek nagy részében találnak jó dallamokat alá, és ha ügyesek, pusztán ezzel nagyon nagy hypeot tudnak csinálni neki. A Guardians of the Galaxy előzetesei például számomra teljesen érdektelenek lettek volna, de azzal a zenével mégis azonnal megvettek.

#8 So fuckin original. A videó kommentjei között is ezerszámra találni ilyet.
9.
9.
Tr4nCe
Aki a zenét kitalálta alá, annak legalább 5 év gulág járna. Annyira nem illik alá, hogy már fáj. Egyébként jónak tűnik így elsőre.
8.
8.
Effecta
Legalább nincs benne bug és nem laggol.
7.
7.
maktub
Lesz még valószínűleg a premierig vagy hat előzetes, melyekben remélhetőleg jobban eltalálják a zenei aláfestést. A sorozat látványát szépen átültették, de más részről egyelőre ez se tűnik sokkal izmosabb játékadaptációnak a többinél.
6.
6.
gomba56
A zene az gáz volt, néhol eléggé amatőrnek tűnt, De várom, hogy megnézhessem :)
5.
5.
odin wraith
Sziasztok! Már alig várom, hogy megnézhessem számítógépen. Remélem legalább 2 órás film lesz.
4.
4.
Stack
De jó hogy nem csak nekem tűnt fel a sz@r zene :-)
A látvány jónak tűnik, jók a mozgások, a helyszínek meg a jelmezek. Ha ezzel a hülye zenével tudnak valamit kezdeni akkor bizakodó leszek.
3.
3.
Gykrizsi
#2: A zene szerintem is fura, de az végülis nem hiszem hogy benne lesz a filmben. A látvány viszont nagyon ott van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...