Van esély a The Witcher 4-re

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 12.
  • Hír
Link másolása
Tekintettel arra, hogy a The Witcher 3: Wild Huntból mintegy 10 millió egységet szállítottak le a boltoknak, üzleti szempontból logikus lenne, ha egyszer elkészülne a negyedik rész. De most a Cyberpunk 2077 élvez prioritást.

Noha a CD Projekt RED munkatársai az elmúlt egy évben úgy hivatkoztak a The Witcher 3-ra, mint a Geralt utolsó kalandjára, a 10 millió leszállított kópiát tekintve üzletileg ésszerű döntés lenne, ha folytatnák a sorozatot.

De erre még várnunk kell. A május utolsó napján érkező Blood and Wine DLC után nem lesz több letölthető tartalom a The Witcher 3-hoz, így a fejlesztőket átcsoportosítják a Cyberpunk 2077-re. Ha viszont egyszer elkészül a sci-fi RPG, talán újra a The Witcher világához térnek vissza a készítők.

A harmadik rész direktora, Konrad Tomaszkiewicz az Eurogamernek nyilatkozott a lehetőségről: "Személy szerint remélem, hogy a jövőben egyszer lesz belőle valami, mert szeretem a világot és 12 évet dolgoztam a The Witcher-játékokon. Még nem tudom, hogyan döntünk. Meglátjuk."

Tekintve, hogy a Cyberpunk 2077 leghamarabb 2017-ben érkezhet, és a támogatása utána sem áll le, illetve van még a fejlesztők tarsolyában egy bejelentésre váró AAA-kategóriás RPG is, a The Witcher 4 megjelenése nagyon messze van.

11.
11.
KopyAti
#2: Úgy úgy! Vagy egy PS4neo-val! :)
10.
10.
leviske
Az a 10 millió kópia nem csak a sztorinak szól, hanem önmagában a játék minőségének, tartalom mennyiségének. És ez még kevés is, ha a SW:BF tényleg 14 millió példányban ment el.

Nem zavar, ha idővel jön egy új Witcher, új szereplővel, mert a sztori világáért kár volna tényleg. Viszont amire most koncentrálniuk kéne, az az, hogy a CP2077 hozzon egy olyan minőségi és tartalmi szintet, ami eléri a Witcher 3-ét.
9.
9.
felegyi
#8: Olyat is említett ahol repülőben utaztak mint a madarak stb... volt elszórva benne pár érdekes részlet.
8.
8.
Raam989
#7: Ciri elvileg jart egy vilagban, ahol fem testu emberek eltek, bar konkretan nem beszeltek errol, de feltehetoleg a cyberpunk2077 vilaga volt ez. Szoval minden esely megvan ra, hogy ilyen kis utalasok lesznek majd.
7.
7.
mdr88
Részemről nagyon várom a Cyberpunk 2077-et is.
Biztos lesz benne egy-két utalás szeretett szörnyvadászunk kalandjaira, amik majd megmosolyogtatnak minket.
Továbbá nagyon sokat tanultak a Wild Hunt készítése során az open world játékokról, így azt hiszem hogy nem fog csalódást okozni az az RPG sem.
Szeretem ebben a stílusban a Deus Ex-et is de jobban odáig vagyok a 3rd person nézetű játékokért... ha tehetném már most előrendelném :D
5.
5.
Raam989
En itt is azt mondom, mint a dark soulsnal. Csak akkor folytassak, ha tenyleg akarjak es tudjak is. Kenyszerbol semmi kepp se kezdjenek hozza...
4.
4.
mdr88
Azt hiszem már a Hearts of Stone megjelenése előtt is felröppent valamelyik CDPR vezetőtől, hogy lesz folytatás, de nem Geralttal.... azt is rebesgették, hogy Ciri lesz a főszereplő, hiszen - ha jól tudom - a könyvek fonala is így folytatódik... Mindenesetre bőven van még idő kitalálniuk, hogy miként folytatják, de biztosan folytatni fogják.
3.
3.
azureknight0715
Cyberpunk 2077-el is hatalmasat fognak alkotni, jelenleg az egész kiadó szárnyal, maga mögött hagyva az összes többi nagy céget. Utána pedig a kérdés nem az lesz hogy lesz e a witcher hanem az hogy miként és hogyan.
2.
2.
felegyi
Alsó hangon 8 év mire megjelenik, addig úgy is lesz egy patch amivel az eredetileg felvázolt grafikán futtathatjuk majd a 3. részt. Plusz most jöhet a Cyber 77, az sem lesz rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...