Fejlesztői naplón a The Witcher 3: Blood and Wine

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 13.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén érkezik a The Witcher 3 utolsó bővítménye, és ennek kapcsán a CD Projekt RED srácai mesélnek egy sort az új helyszínről, a Franciaországról mintázott Touissantról. Gameplay jeleneteket is kaptunk.

Touissant teljesen egyedi régiónak ígérkezik, méretét tekintve az alapjáték No Man's Landjével van párban. A fejlesztők szerint a terep tele van szőlőültetvényekkel, de itt emelkedik ki a földből a világ legnagyobb hegye, a Mount Gorgon is.

Geralt utolsó kalandjában a tolvajok és a szörnyek egyaránt problémát jelentenek, többek közt a növényszerű Archespore és az óriás százlábúak is. Az egyik házban egy elátkozott kanálgyűjtő (!) bestia is él.

A Blood and Wine-ban több mint 90 új küldetés, 30 fegyver és 20 szörny várja a kalandorokat, a játékidő elérheti a 30 órát is.

A DLC május 31-én élesedik.

3.
3.
Stranger
A videoból érződik, hogy mennyivel másabb játékfejlesztők mint a "nyugatiak". Nincsenek hatásvadászan megírt szövegek, csak beszélnek a játékról és nem próbálják meg elhitetni, hogy ez milyen király ápdét lesz OMGOMG!meg milyen király a játék, hanem azok után amit mondanak a játékosok mondják el ezeket.
2.
2.
mdr88
Nem igazán tudnám leírni, hogy mennyire sajnálom, azt hogy befejezik Geralt történetét... a CDPR-es srácok HATALMASAT alkottak ezzel a sorozattal és mindvégig megmaradtak felhasználóbarát fejlesztőnek.
Nagyon várom a Cíberpunk 2077-et is, aztán pedig hogy - remélhetőleg - ismét fejest ugorjunk a The Witcher világába.
1.
1.
andras1004
ugyes ez a csapat ! igy kel jatekokat csinalni !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...