Újra belenézhetünk a Ghostbustersbe

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 18.
  • Videó
Link másolása
A második előzetesét is megkapta az új Ghostbusters, amiben jóval több szellemet fogsz látni, mint az előzőben, és Chris Hemsworth karakteréből is több jutott bele. Egy kattintás után már nézheted is!

A Ghostbusters első előzetese nem aratott éppen osztatlan sikert, és bár a készítők szerint a legtöbben csak azért neheztelnek rájuk, mert az új Szellemirtók csapat teljes egészében hölgyekből áll, mi a magunk részéről nem vagyunk ebben biztosak. Sebaj, megérkezett a második trailer, nézzük, sikerül-e felcsigázni bennünket!

A film premierje július 15-én várható.

15.
15.
Naridar
A filmmel nem (csak) az a baj, hogy egy igénytelen, ripacskodó, humortalan fostakocsi, hanem az, hogy eleve nem is akart más lenni. Egyértelmű, hogy nem azzal az alapkoncepcióval indultak neki az egésznek, hogy "De jó lenne csinálni egy új Szellemirtókat!", hanem hogy "Mivel tudjuk a legjobban felhergelni az átlag filmnézőt és beállítani magunkat a szervezett gyűlölködés áldozatának?" Egy rosszindulatú, cinikus, l'art pour l'art provokáció, ami csak tovább fogja erősíteni a mainstream média egy jelentős részében tomboló férfigyűlöletet és eszetlen polkorrektkedést.
14.
14.
Prax
A youtube-on néha nézek "cringe" videókat, de ez most überelte a többséget, amit láttam. Végig olyan kellemetlenül éreztem magam, még a hideg is kirázott. Egyedül a a főcímzene úgy ahogy elmegy, talán csak nosztalgia alapon. Szegény James Rolfe-ot is cseszegetik, amiért csinált egy videót, ahol volt pofája érvekkel alátámasztani, hogy miért nem nézi meg a filmet.
13.
13.
Vigohouse
Ez még mindig bűn rossz. Igaz nem is vártam semmi jót. Az eredetit úgysem lehet űberelni. Tudom,hogy nem az volt a cél de még csak a közelében sincsen. :(
12.
12.
Ooorky
Ripacskodás=/=humor.

De majd jönnek az agyhalott feministák, hogy a sok irigy férfi lehúzta ok nélkül a remek filmet.
11.
11.
h.jozsa
nagyon rossz irányba mentek el!
ez egy rossz film sajnos!
8.
8.
Seggeszkexkluzív
Hát az fekete csaj önmagában elviszi a filmet. Tudom az eredetiben is színesbőrű afro szereplő.
7.
7.
maktub
Lehet, hogy végül nem lesz olyan szar, mint amilyennek kinéz. Ez a legtöbb, amiben reménykedni tudok.
6.
6.
Neo1989
Ha már maga a trailer megbukik akkor nem tom mit várnak a filmtől.
5.
5.
Chrysh
Újra belenézhettünk, bár ne tettük volna...
4.
4.
Perseus84
Melissa McArty elviszi a filmet a hatan. En bizakodok
3.
3.
Yanez
Ami a filmet illeti, a szellemek, akarcsak en, rendesen beijednek ezektol a foszereploktol!
2.
2.
dzsiádzsó
Ez tényleg iszonyat szar lesz.... Ez az első trailer újravágva, amibe nem volt vicc, de végig vicces akart lenni, olyan lesz mint egy kínos beszélgetés, ami 120 percig tart, bár fel lehet állni a moziból, de legjobb el se menni!
1.
1.
roli33
Annyira rossz és erőltetett, hogy egyszerűen kínos. Emlékszik valaki az Extreme Ghostbusters sorozatra? Na az volt az igazi szellemirtók. Kész horror volt, de ugyanakkor vicces is tudott lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...