Ghostbusters (2016) PS4, XBOXONE

A 2016-os mozifilmmel egy időben megjelenő adaptáció.
Típus:

Az értékelések alapján az Uncharted 4 volt a legjobb

Megérkezett a Metacritic szokásos évzáró összeállítása, amelyben a rendszerbe befutott értékelések alapján igyekeznek összegezni az idei esztendőt. A pontszámok szerint az Uncharted 4 volt 2016 legjobbja.

Launch traileren az új Ghostbusters-játék

Hamarosan a mozikba kerül az új Ghostbusters-film, melyhez az Activision jóvoltából játékadaptáció is készült. A cím már elérhető mindhárom platformra, nemrég pedig a launch trailer is befutott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések. Habár a mezőny éppen annyira híg, mint amilyennek így a nyár közepén lennie kell, azért így is akad jó pár érdekesség, amire érdemes lehet lecsapnotok. Lássuk a listát!

Újra belenézhetünk a Ghostbustersbe

A második előzetesét is megkapta az új Ghostbusters, amiben jóval több szellemet fogsz látni, mint az előzőben, és Chris Hemsworth karakteréből is több jutott bele. Egy kattintás után már nézheted is!

Lelepleződött az új Ghostbusters-játék

Január óta tudjuk, hogy már készül az új Ghostbusters-játék PC-re és konzolokra. Az Activision ma végre bemutatta az alkotást, amely egy felülnézetes, kooperatív módra kihegyezett akciójáték lesz rajzfilmes vizuális stílussal.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Készül az új Ghostbusters-játék

Az Activision gondozásában idén, az új filmmel egy időben érkezik egy új Ghostbusters-játék PS4-re és Xbox One-ra. A pontos részletek még nem ismertek, annyi biztos, hogy egy "teljes értékű" címmel gazdagodunk.