Akciójátékon dolgozik a BioWare?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 19.
  • Pletyka
Link másolása
A múlt héten az Electronic Arts is megtartotta a szokásos befektetőknek szánt előadását, ahol a jól csengő számadatok mellett a jövővel kapcsolatos tervek is szóba szoktak kerülni. A prezentáció egyik diája le is leplezett egyet.

A legújabb hírek szerint a BioWare nem csak a jövő év elejére átcsúsztatott Mass Effect: Andromedán és a sejtelmesen beharangozott új Dragon Age-játékon dolgozik. Az Electronic Arts múlt héten tartott, befektetőknek szánt előadásán levetített egy prezentációt, aminek egyik diája elárulta, a csapat új vizekre evez és az akciójátékok területén is kipróbálja magát.

A BioWare neve mellett egyébként ugyanezen listán megtaláljuk a frissen alapított, Jade Raymond vezette Motive-ot is, akik jelenleg a Dead Space-t is jegyző Visceral Gamesnek segítenek be a legújabb Star Wars-játékban, miközben saját, teljesen önálló játékukon is ügyködnek már.

3.
3.
leviske
Ha az, hogy ez nem a Mass Effect abból derül ki, hogy a többi franchise nevét ki merték írni, akkor én arra tippelnék, hogy a Jade Empire jön. A franchise elvileg már egy ideje az EA tulajdona és a BF1 arra enged következtetni, hogy az EA mert nyitni a rajongók igényei felé.

A Shadow Realms esete után gondolom a BW nem igazán fog alapjaiban új IP létrehozására lehetőséget kapni.
2.
2.
Hab
Inkább egy SW rpg-n dolgozzanak, az már nagyon kéne.
1.
1.
Codehook1337
Lehet ok is sw jatekot imperial commando vagy ilyesmi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...