The Witcher 3: Blood and Wine - Touissant elbűvöl

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Videó
Link másolása
Éppen ma egyéves a The Witcher harmadik felvonása, alap, hogy mára is készültek egy kis csemegével a CD Projekt RED srácai. Ezúttal is egy új előzetessel szolgálhatunk, amely Touissant régiójából ad egy kis ízelítőt.

Touissant méreteiben az alapjáték No Man's Landjét, hangulatát tekintve pedig Franciaország déli területeit idézi, és bár látszólag felhőtlen boldogság honol a környéken, Geralt nyilván nem ok nélkül látogat majd oda. Ha még nem volt meg, ajánljuk a legutóbbi fejlesztői napló megtekintését, utána következhet az alábbi kedvcsináló:

A DLC május 31-én élesedik.

9.
9.
andras1004
Sokszor ha az ajanlott gepigenyed meg is van akkor sem tartja a jatek a stabil 60 fps. Ahoz hogy valojaban neked STABIL 60 feps legyen neked valojaban kozel 1.millio forintos geppre lenne szukseged. [lasd az uj tomb raider . AC Unity stb stb stb]- na mostmar mindezek utan nehez elhinni azt hogy itten az eges nem a penz kicsikarasarol szol .
8.
8.
andras1004
Na meg akkor meg nem beszeltunk a tulzottan magas,eroltetetten felfujt gepigenyekrol hardver kovetelmenyekrol. Talan ezert is a kiadok es nem a fejlesztok a hibasak ?
4.
4.
andras1004
Valaki meg tudna-e mondani nekem hogyha ezek a jatekkeszitok kepesek ilyen munkat vegezni [ ertem ezt a jatek minosegere , pc -re valo optimalizatsagara stb. ]- azt hogy a tobbi regi ,hirneves reg befutott jatekkeszitok az utobbi evekben miert adnak ki ,es hogy nem szegyelnek olyan optimalizalatlan mocsadekokat piacra dobni mint ahogy szamtalanszor mar megtettek ??????? -miert tortenik mindez ??
3.
3.
Prax
Eszméletlen jól néz ki, idén már tényleg be kell szerezzek egy új gépet.
1.
1.
redsovi
Na még egy mestermű..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...