Így körözünk a Gran Turismo Sportban

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 23.
  • Videó
Link másolása
Három gameplay videót is kaptunk a Gran Turismo Sportból, a felvételeket a GT Planet csapata szállította. Belekukkanthatunk a menübe, versenyzünk egy picit, és egy visszajátszást is végignézhetünk.

A Sony és a Polyphony Digital a múlt héten jelentette be, hogy november 16-án jelenik meg a Gran Turismo Sport, amely minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet majd az eSportra. Sajnos ezzel együtt az is kiderült, hogy az idei év elejére beígért bétateszt elmarad, és nem sok jót sejtet, hogy a korábban belengetett VR-támogatásról sem ejtettek szót a srácok.

Akárhogy is, jöjjenek a videók:

19.
19.
Cappaross
#17: kimoderált üzenet
18.
18.
Cappaross
#15: Van itthon egy Thrustmaster T500, meg probáltam már pár kormányt DFGT kategóriánál jobb kormányokat is (G27, Fanatec etc) és pont ezért nem élvezhetőek ezek a szar játékok, a gyatra FFB, fizika, hangok miatt. A több mint 10 éves rfactor nagyobb élményt nyújt, mint ez a Forza meg GT társai. :D
17.
17.
Gykrizsi
#14: Már komolyan bocs, de ha szerinted az új NFS jobb mint a DC, vagy a Forza, akkor basszus komolyan menny el orvoshoz, mert valami komoly gondod lehet.
16.
16.
#14: Akkor menj játssz az új NFS-sel :)
15.
15.
vanpear
#14: Nem rosszak ezek a játékok, de pl. egy Project Cars csak kormánnyal élvezhető. Gyakorolni kell, mint a Dark Souls-t, aztán menni fog.
14.
14.
Cappaross
#12: Mondd már meg akkor, hogy te mit élvezel ebben a normális szimulátorokhoz képest? A fizika mindig is szar volt, az FFB-ről nem is beszélve, de még a kocsik hangjait se tudják lemásolni egyik gémben se, amiket itt felsoroltam. Láttál már GT, WEC futamot? Vezettél már autót egyáltalán? Azt élvezed ezekben a játékokban, hogy a Nordschleifeon driftelve végig mész egy LaFerrarival? :D Az NFS szériákat többre tartom ezeknél.
13.
13.
dzsiádzsó
Végül is nézzük úgy tök jó nosztalgia játék, nekem simán a ps2 GT4 ugrik be róla, azt meg imádtam :D csak hát 60 erójé veszek egy ps2 meg hozzá GT4-et is :/ na mindegy...
12.
12.
vanpear
#4: Sok mindent nem értesz te még ezenkívül, ha ilyen szegényes megnyilvánulásaid vannak.

Azzal én se értek egyet, hogy ilyen prológusokat adnak ki. Viszont a Ferraris videó az egész jó lett. Kérdés mennyire lesz jó a Force Feedback kormányokon.
11.
11.
Xabipapi
Hát ennyi! Hatalmas csalódás.ez már nem lessz jobb.
10.
10.
Mekee85
#6: Az a leg sajnálatosabb, hogy de láttak. Sőt a pd feje maga is aktív versenyző nürburgring 24 oráson, illetve a GT academyt futtatják a nissannal, amiben játékosokbol lesz profi versenyző, akik többekközt lemansban is indulnak, ugyhogy van közük, mégis egy ilyet csinálnak.
Az hogy a fotomod az álleejtően szép és a bevilágitàs minden beszabehu kategoria, és lesz 1000 fotohelyszin, az nagyonjo.
Ellenben csak játszani lesz rossz, mert ez a szint már a gt6 nál is surolta a cikit, nade itt...
Mondanám h majd változik, még béta, de ezek munkàsságát ismerve ez kb a végleges. Mindemellett a nyakam teszem rá hogy nem jön novemberben, én februárra tippelnék.
Imádom a GT-t, mindegyik megvolt, de sajnos az igazi a 4, azófa erős a lejtmenet. Tioikus japán mentalitàs, kettőt előre, hàrmat hátra, egyet elöre. Kettőt hátra.
És még mindig olyan az egész, mintha elszeparálva fejelsztenék a kulonbozo részeit, mert annyira nem konzisztens az egész játék.
Sajna már kevés az esély hogy valaha lesz jo GT. Elszállt felettük az idő, és ők maradtak ugyanott
9.
9.
Falcon
Förtelem ilyet kiadni?Gran turismo marad a ps szégyene továbra is ez minösithetetlen
8.
8.
PaprikaJancsi
Azok a tereptárgyak és az a gyep :D
Nem hittem volna, hogy a GT lesz a legocsmányabb autós játék ebben a generációban. DC v GT. A Sony a végletekben gondolkozik, legszebbtől a legcsúnyábbig
7.
7.
akifourteen
Egyenlőre ami tetszik a játékból az a első videón bemutatott menü rendszer, szépek az animációk a többihez inkább egyenlőre nem fűznek semmit majd a végleges verzióban meglátjuk.
6.
6.
Gykrizsi
Értem hogy nem végleges, meg minden, de ez így nagyon gyenge. Grafika nincs is jószerével (fű egy lapos textúra két fűcsomóval, viccc), hangok szörnyűek. Motorhang egy ütemben szól, majd a kocsi elmegy tíz méterre (Ferrari videó), és már nem is hallani semmit. Ezek autóversenyen nem voltak soha, de még tv-ben sem láttak szerintem. Tartalomban elmarad az előző részektől, a Forzától meg mindenképp. Persze ez nem hetedik rész, meg anyám kínja, de azért mer valami szar és ráírják hogy SPORT, attól az még nem lesz jobb, hogy mellékágnak tituláljuk. Mondjuk kis dolgokban változhat októberik, de itt nem kevés gond van. Erről az is árulkodik, hogy a beta el lett törölve.
5.
5.
dzsiádzsó
Ez valami iszonyat gyenge, a GT6 1080p-be kb. Grafika elavult, a menü ugyanaz a lagolos, betöltési problémákkal küzdő szar, mint volt, ez a játék pc-n egy 2010-es játék színvonalát hozza.
Nekem a GT sorozat ezzel meghalt, ezt nem gondolták remélem komolyan, ezt nem szabadna kiadni.
4.
4.
Cappaross
Még mindig nem vágom mit lehet élvezni ezeken a hulladék játékokon (Forza, PCARS most meg ez). A hangok hulladékok, fizika hányás. Jó persze én is élveztem az ehhez hasonló szarokat 10 évesen.
3.
3.
A Pulyka
#2: Arrol nem is beszelve hogy ez rohogve elfutna meg ps3-mon is.
2.
2.
A Pulyka
Menjenek a faszomba mar a poliphony digital-nal. A valagukat vakargatjak az utobbi 10 evben. A sony helyeben mar lecsereltem volna az egesz bagazst a francba. Ha igy kiadjak remelem jo nagy bukta lesz, hogy mar vegre osztonozne valami oket. Ugyanazok a motorhangokhangok, amikor nekimegyunk egy masik kocsinak azt lecsereltek meg rosszabbra. Fo hogy vannak legballonok, arra kene a csapat tagjait felpakolni, es az urbe kuldeni oket.
1.
1.
SwordFish
Elhagyja az autó a pályát és semmi kavics felverődés vagy por, de mikor megforog az autó még a pilótafülkébe is jut a füstből. 2016-ban ez már nagyon ciki. Pedig mennyire vártam ezt a játékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...