World of Warcraft Burning Crusade Flying Mounts

Link másolása
A Gnomeregan Gnews Gnetwork egy újjabb dokumentum filmmel jelentkezik a WoW világából, melyben a repülő hátasokról mesélnek.
A Gnomeregan Gnews Gnetwork egy újjabb dokumentum filmmel jelentkezik a WoW világából, melyből mindenki könnyedén elsajátíthatja a repülő hátasok irányításának alapjait...

A riporter gnóm felkér egy 70-es szintű törpét, hogy ismertesse a nézőkkel az új WoW kiegészítő egyik repülő hátasát. A "pilóta" az alapvető irányításokat is bemutatja és még egy túrát is szervez magának a környéken és egy Ork táborban. A videót, mint már említettem minden WoW fannak kötelező megtekintenie, ugyanis a Flying Mountokon kívül a háttérben láthatjuk azt " a bizonyos " kaput is. Habár, gondolom mindenkit inkább az új hátas érdekel... Tehát ez a nap videója! Jó csemegézést!

A nap videója
World of Warcraft Burning Crusade
Flying Mounts Tutorial

A videó letöltése lokálból (30,7Mb)
(Jobb-kattintás mentés másként)
8.
8.
Mast3rmind
dr3l: Ez az üzlet :P te sem csinálnád másképpen, sőt én sem ;)
7.
7.
dr3l
Hát ha nem kell megvenni a kieget, akkor jobb a kép, de nekem a GW-be se tetszik, h ott mászkálnak előttem a ritualistok meg az assasinok, egyszerűen szar érzés.
6.
6.
Mast3rmind
Kiwiw vagyok, hogy a Patch majd hanyas lesz és mekkora lesz a kieg alkalmával :P
5.
5.
dr3l
Na én nem sokat tudok a WoW-ról, de azt hallottam, h ha megjelenik a kieg, akkor azt mindenkinek meg kell vennie, ha továbbra is játszani akar a gammával. Én most szerettem volna megvann, de ha plusz 10e-t kell még perkálnom, akkor a blizzesek b*k*ph*tj*k a jó nagy l*f*szt.
4.
4.
Myko Alto
Hmm... helyre kis hátas :) gondolom nem lesz egyszerű megszerezni :D:D
2.
2.
Halfer
nekem egyenlőre az érdekes, hogy a linkben található fájl címe: "Battlefield2142_E3DemoMovie_Gamekapocs.rar" ... de majd kiderül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...