Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Akció
Link másolása
És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

Persze majdnem biztos, hogy a mostani ajándékok sem fognak mindenkit meggyőzni, de az NBA 2K16 és a Gone Home is remek játék például, úgyhogy nem ér panaszkodni!

Alább sorakoztatjuk fel a teljes kínálatot:

  • NBA 2K16 (PS4)
  • Gone Home (PS4)
  • Echochrome (PS3)
  • Siren: Blood Curse (Episode 1-12) (PS3)
  • God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita)
  • Little Deviants (PS Vita)


Az új címek június 7-én élesednek, addig van időtök pótolni a májusi játékokat. Az xboxos ajándékok ezek lesznek a következő hónapban.

10.
10.
lacinho01
Na ez már valami , lassan de csak beindul
9.
9.
Yanez
#8: Az eredetit toltam anno PS2-n, es tetszett. Ennyi ev utan viszont nem tudom, hogy kepes lenne-e ujra lekotni. Na mindegy, ha majd lesz ra alkalom es vegre helyrepofozom a PS3-at, akkor talan.
8.
8.
A Pulyka
#2: Roviden annyit meg rola, hogy a jatekban tobb karaktert is iranyitunk, mindenki egy kulon tortenettel. Van koztuk egy vak is, azert is irtam hogy kell egy kis ido neki, mert az elejen mindjart vele kezdunk, es alig latunk valamit abbol ami korulottunk zajlik, csak a kutyank segitsegevel tajekozodunk. Van koztuk jol kepzett katona is, vele fegyverrel nyomulhatunk. Egy kislany,akivel tobbnyire csak menekulhetunk, na meg sokan masok, de mindenkivel egyedi a jatekmenet. A tovabbjutashoz legtobbszot puzzle-ket kell megoldanunk, amik egesz kreativak.
Engem megfogott, de erosen retegjatek, es csak azoknak ajanlanam, akik nagyon szerettek a silent hill jatekokat :)
7.
7.
A Pulyka
#2: A Siren:Blood curse az eredeti ps2-es Forbidden siren atdolgozott valtozata, es az utobbi idok egyik legparaztatobb horrorja. Csak akkor ugorj neki, ha jol viseled az ilyen pszycho cuccokat. Az elejen egy kis turelem kell hozza, mert azonnal elkezd szivatni, de aztan nagyon beindul, es kegyetlenul fosat. Jol gondold meg kell e neked :D
6.
6.
Chelseafan1989
5.
5.
ricopatrik
#2: az a gone home engem is erdekel utana olvastam es jonak tunik
4.
4.
manziel
Nem semmi.
Pont meg akartam venni használtan az nba 2k16-ot a héten, de akkor szerencsére a pénz zsebbe marad.(egyelőre)
3.
3.
DarkLord
Az nagyon durva NBA 2K16! Ez már megér egy egész éves előfizetést, aki eddig nem volt előfizető. (de akár 3 hónapra is megéri bárkinek). Én pc-n tolom a 2K16-ot, de lehet emiatt még előfizet egy ps plus-ra is, komolyan meggondolandó tényleg.
2.
2.
Yanez
Megint egy GoW, az finom lesz! Na meg Little Deviants, mindig is kiakartam probalni. NBA 2K16 allat, hiszen viszonylag uj cim! Kar, hogy nem rajongok annyira a kosarlabdaert. Gone Home es Siren: Blood Curse jo jatekok?
1.
1.
PaprikaJancsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...