Siren: Blood Curse

A korábban PS2 konzolokon ismert beteges japán horror sorozat ezúttal tiszteletét teszi magát Playstation 3-on is. Félelemben és rettegésben ezúttal sem lesz hiány, az garantálható.
Típus: Horror, Kalandjáték

Új stúdiót alapított a Silent Hill atyja

Keiichiro Toyama húsz év után elhagyja a Sony japán stúdióját, hogy két másik iparági veteránnal közösen alapított csapatával függetlenül dolgozhasson olyan játékokon, amelyek fejlesztését ők maguk is élvezhetik.

Itt vannak a PlayStation Plus júniusi ajándékai

És ezúttal viszonylag szimpatikus a felhozatal. Ha szereted a sportjátékokat és a felfedezős kalandokat, nem lőhetsz mellé a PS4-es címekkel, és szerencsére a PS3- és Vita-tulajok is örülhetnek.

Frissítve: Már készül az új Siren PlayStation 4-re?

A PlayStation Romania sajtóközleményében a cég kitért a PS4 közelgő játékkínálatára, ahol feltűnt a Siren neve. Lehet, hogy csak hibáról van szó, de az is lehet, hogy nem. Tényleg készül a japán horrorsorozat új része?

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

Siren: Blood Curse - éjszakai kalandozás

Egy új trailer érkezett a Team 17 által fejlesztett horror játék, a Siren: Blood Curse kapcsán, amelynek első epizódja július 31-én jelenik meg.

Siren: Blood Curse - 600 megabájtos epizódok

A Team 17 által fejlesztett, epizódokban megjelenő Siren: Blood Curse első része 600 MB méretű lesz, és ennyit várhatunk a további epizódoknál is.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Siren: Blood Curse - ha leszáll az éj

Hátborzongató screenshotok érkeztek a Team 17 által készülő horror, a Siren: Blood Curse kapcsán, amely július 31-től áll a borzongani vágyók rendelkezésére.