E3 2016: Jövőre csúszott a Horizon Zero Dawn

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 6.
  • Videó
Link másolása
A Sony és a Guerilla Games megerősítette, hogy a tervezettnél később, csak jövő év márciusában debütál legújabb játékuk, a Horizon Zero Dawn. A szomorú hír mellé viszont kaptunk egy új trailert is.

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek és a tavalyi E3 egyik legnagyobb meglepetését okozó Horizon: Zero Dawn tényleg átcsúszott 2017-re. A Killzone-sorozatot is jegyző Guerilla Games legújabb alkotása a friss bejelentés szerint 2017. március 1-jén mutatkozik be. A készítők ígérete szerint az így kapott extra időt a játékmenet és a látvány minőségének finomhangolására fogják fordítani.

A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett.

22.
22.
DarkLord
Biztos az új masina miatt csúszik...az már nem jó előjel nekünk viszont!

Amúgy elfogadhatatlan a dolog, ha emiatt csúszik, mert ott az UC4 , amíg ilyen látványt és ilyen minőséget kilehet hozni ebből a masinából, addig minek erősebb vas csak azért, hogy szopjunk mi másért, mert arra nem kell majd olyan szépen és türelmesen optimalizálni. Persze fogják csak rá a VR szemüvegre meg a 4k-ra hehe
20.
20.
Dízel
Nem baj ha csúszik, legalább hiba és optimalizálatlanság nélkül fog kijönni. JA! nem.
14.
14.
kamgecam
The Last of Us+Skyrim+Resistance?Ok jöhet.
11.
11.
Chrysh
#10: Biztos jó helyre lő (Khm....célzásrásegítéssel?)
10.
10.
A Pulyka
Ez egyre jobban tetszik, de remelem hogy komolyabb fegyverekkel is bulizhatunk majd, mert eleg furcsa hogy ilyen konnyuszerrel szedi le a nehezfembol keszult dinokat. Vagy valami specialis nyilvesszot hasznal? Mindenesetre a sztori erekesnek igerkezik, es remelem nem fullad majd unalomba egy ido utan a nyitott terulet miatt.
3.
3.
Caleon
Uncharted 4 után ninden látványosan csúszni kezdett. Új standard van.
1.
1.
zimonyini
Neeeeee. Legjobban várt játékom, ezek a robotdinok eszméletlenek. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...