E3 2016: Egy remastert is hoz magával a Bethesda

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az általában megbízható iparági bennfentes, Shinobi602 szállította a legfrissebb pletykákat a Bethesda E3-as konferenciája kapcsán. Megerősítette, hogy jön a Prey 2, továbbá megszellőztette, hogy egy remastert is bemutat a cég.

Most már lényegében készpénznek vehetjük, hogy a Prey 2 lesz a Bethesda meglepetésbejelentése, igaz, Shinobi szerint a játékot nem így fogják hívni, ráadásul teljes egészében átdolgozták az eredeti állapotához képest - állítólag most a System Shockhoz hasonlít.

Shinobi emellett belengette, hogy egy remastert is hoz majd magával a Bethesda, de azt már sajnos nem tudta megmondani, hogy melyik játék kap felújított változatot. Ha tippelnünk kellene, mi a Skyrimet mondanánk, elvégre ezer éve pletykálják már, hogy a játék PS4-re és Xbox One-ra is átköltözhet.

Update! Oké, az Eurogamer még megfejelte mindezt azzal, hogy a The Evil Within 2 és az új Wolfenstein is előkerülhet a konferencián.

23.
23.
Extol
Prey 1 nem is volt horror, attól mert volt benne egy két jelenet, inkább darálás volt. System Shock pedig kifejezetten horror
22.
22.
PiszkosFred
#21: Reszemrol ha Morrowind felujitott motorral, de megtartva minden egyedi gameplay elemet es ficsort, ami az eredetiben megvolt (semmi egyszerusites meg "kovesd a nyilat hulyegyerek" stb.), es magam epitek egy Todd szobrot Debrecen foterere :)
21.
21.
dzsiádzsó
Oblivion lesz magam cummantom le Todd bácsit, Skyrim nekem nem volt akkora szivárvány, mint az Oblivion, persze imádom mind2-t, de hangulat az bezony még mindig a morrowind és legfőképp nekem az Oblivionba teljesedett be. Amíg nem jön új TES addig ez egész pofás ötletnek tűnik.
19.
19.
PiszkosFred
#17: Speciel nem rád értettem és remélem nem érted félre, amikor jelzem, hogy nem jegyzek meg neveket, csak általánosságban figyelem a kommenteket, amelyek a mai napon születnek a Skyrim remastered hírek alatt.

Hihetetlen mekkora hiszti van nemzetközi és hazai vizeken egyaránt, amely hisztinek a nagy része PC-s emberek billentyűzetéből érkezik, mondván, minek neki remastered, amikor ott vannak a modok... Okos. Aztán ha szól neki az ember, hogy 360/PS3-on nincsenek modok, ez a mostani verzió pedig nem a PC-seknek, hanem a nextgen konzolosoknak jön (ha jön), és különben sem lesz kötelező - akkor meg még neki áll feljebb és csak úgy ömlik belőle a ostobaság, mert hát szegény egybites agya csak ennyire képes. :)
18.
18.
Formula1fanatic
#10: Nem néz ki rosszul ez tény, de nézz meg egy kingdom come deliverance bétát.
17.
17.
PaprikaJancsi
#13: Te is jól megfigyelted :) főleg, hogy konzolos vagyok ;)
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Arra leszek kiváncsi, hogy milyen szintre húzzák fel. Mert ha Fallout 4 szintre akkor teljesen felesleges, mert az is ocsmány volt, sőt ... technikailag is katasztrófa volt. Ha azt a szintet fogja megütni, akkor kösz nem kell Bethesda.
10.
10.
DarkLord
Skyrim lesz, de b+ az még mindig jól néz ki...hova kell azt még feldolgozni. Jó játék meg minden én is imádom, de nekem bőven megfelel a kinézete mai napig és itt nem si a moddolt változatokra értem.
9.
9.
Codehook1337
Wolfenstein evil within mi kell meg? :D
8.
8.
elgeri
Új Wolfenstein! Ide nekem azonnal!
Utóbbi sok-sok év legszórakoztatóbb játéka számomra... a kiegészítője is.
7.
7.
Heldengeist
#2: Nem volt semmi baja a Rage-nek (a textúrabetöltési gondokon kívül). A világot nem váltotta meg, de szórakoztató shooter volt.
3.
3.
PiszkosFred
Nagyon sanszos a Skyrim remastered verziója, főleg annak fényében, hogy Todd Howard (BGS főguru) elmondta anno, hogy suttyomban a Skyrimet megcsinálták XB1-re (portolták), de csak belső használatra, mert azzal tesztelték az akkor még készülő Bethesda.net keretrendszert a modoknak. A Fallout 4 akkor még nem volt olyan állapotban így egyszerűbb volt gyorsan a Skyrimet felhúzni XB1-re és addig azon tesztelni a rendszert.
Úgy fest rájöttek arra, hogy a visszafelé kompatibilitás helyett inkább kiadják újra, ha már ott van készen és ha már évek óta kérik ezt tőlük, win-win :)
2.
2.
piskóta
Én meg nagyon remélem, hogy a Rage kap egy remaster kiadást. RPG stílusban, openworld pályákkal nagyon király lenne. Főleg mert nem sikerült túl fényesen és ha jól tudom ezért bocsánatot is kértek valamelyik E3-on.
1.
1.
Mortis
Bár a Daggerfall lenne. Többször belekezdtem, de nekem már túl old-school.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...