E3 2016: Kiszivárgott a Rise of Iron trailer - frissítve!

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 9.
  • Hír
Link másolása
Hivatalosan ma este mutatkozik be a Destiny új kiegészítője, a Bungie azonban idő előtt leleplezte a játék honlapján a főbb tudnivalókat, közte a platformok listájával és a megjelenési dátummal.

Ahogy azt korábban már jeleztük, ma délután formálisan is lehull a lepel a Destiny következő, Rise of Iron címre keresztelt DLC-jéről. Az Activision és a Bungie azonban nem igazán tud titkot tartani, így amellett, hogy hetek óta ismerjük a csomag pontos címét, most már az is kiderült, hogy mikor és milyen platformokra jelenik meg a kiegészítés.

Tegnap ugyanis idő előtt élesedett a játék oldalán a hír, miszerint szeptember 20-án érkezik a Rise of Iron, méghozzá kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Miután az alapjáték és az eddig megjelent letölthető bővítmények mindegyike megjelent PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, egyelőre nehezen értelmezhető, hogy miért pont ezt a DLC-t nem készítik el az előző generációs konzolokra.

A Destiny: Rise of Iron története is körvonalazódni látszik, köszönhetően az Xbox One-os adatlapnak. Eszerint a Régi Oroszország északi határát évszázadok óta védő fal leomlik. A korábbi békének vége, a vidéket bukott mutánsok lepik el, akik nem csak az Aranykor sírjait kezdték el fosztogatni, de csatlakoznak Lord Saladin seregéhez is. A Védelmezők útja ezúttal Plaguelands felé vezet, ahol megismerik a Vasurak sorsát, miközben legfőbb feladatuk az lesz, hogy még azelőtt megakadályozzák Saladin ténykedését, mielőtt késő lenne.

Az új kiegészítés mellett a Destiny második része is készül. A folytatás a tervek szerint 2017-ben mutatkozik be, bár legutóbb arról lehetett hallani, hogy újraindult a fejlesztés.

Update! Ez a trailer is idő előtt kiszivárgott.

5.
5.
Lehet érdemes lenne újra tolni a Destiny-t?
4.
4.
roli33
#3: Lesz itt még meglepi a hétfői-keddi konferenciákon úgy érzem. Ha csak ki nem szivárognak a hétvége folyamán. :D
3.
3.
Chrysh
"Kiszivárgott..."

Tököm tele a sok szivárgással, olyan ez az e3, mint rossz kazánfűtésű ház, ahol sorra halnak meg a szén-mondoxid mérgezéstől
2.
2.
Kocsis92
#1: előbb utóbb szükséges lépés.
honnan tudod, hogy nincs technikai oka? nemláttunk semmit a kiegből. lehet a nagyobb terek és több npc miatt lehetetlen előző genre.
1.
1.
TheCube
Számomra is értelmezhetetlen, de sajnos teljesen elképzelhető az Activisiontól, hogy nem adja ki az új kieget a korábbi generációra, pedig ott is rengetegen játszák még és több tízezer forintjuk van benne, köszönhetően az eddigi üzletpolitikájuknak.Óriási szemétség lenne mert szerintem semmilyen technikai oka nincs, az alap motort még bőven meghajtják a korábbi gépek, ilyen téren majd a 2 hoz előrelépést. Azért én reménykedem, hogy ez csak az első sajtóinak szánt infó, mert már nem pörögnek a régi konzolok, de közben csendben oda is elhozzák az új történetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...