E3 2016: Gameplay traileren a Conan Exiles

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 9.
  • Videó
Link másolása
Megkapta az első gameplay trailerét a januárban bemutatkozott Conan-játék, a Conan Exiles. Barbárunkra könyörtelen világ vár, homok viharokat és óriásbogarakat kell túlélnie.

A Funcom új, egy- és többjátékos móddal is felvértezett túlélőjátékáról januárban írtunk bővebben, most pedig végre gameplay jeleneteket is tudunk mutatni róla. A Conan Exiles PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, de elsőként a számítógépesek örülhetnek neki, miután az Early Access-verzió már nyáron bemutatkozik.

12.
12.
markoci555
Remélem az az építősdi meg ilyenek, amiket már milliószor láttunk, a survival cuccokban, azok a multihoz tartoznak, és a single kampány valami jóféle dolog lesz.
11.
11.
Dreadlox
Rust 2.0 -lifegő péniszek. Szerintem inkább a karakterre kellett volna koncentrálni és nem az univerzumra. Régen volt egy jó Conan hack n Slash játék.
10.
10.
mdr88
Szeretem olvasni az olyan videók alatt, ahol az első 3 másodpercben ott virít, hogy: "PRE ALFA GAMEPLAY" az olyan és ahhoz hasonló kommenteket, hogy "mekkora egy okádék a grafikája".
Bár hozzáteszem, ha valóban kapunk Early Access verziót (ami szintén nem egy kész játék a gyengébbek kedvéért) már nyáron, akkor ideje belehúzni a fejlesztő srácoknak.
9.
9.
Hab
Én nagyon szerettem régen az Age of Conan-t, de ez csalódáskeltő. még pre-alfa videóként is. Teljesen felesleges volt kiadni ezt a videót, mert még rengeteget kell dolgozniuk vele hogy értékelhető legyen.
Szomorú. :(
8.
8.
crytek
Funcom lassan csödbe fog menni. Csináljanak inkább horror cumot az jobban sikerült mint ezek a fos MMO-k
7.
7.
DON GONDOCS
Volt 2 értelmes conan játék és kifújt. Ez kuka.
4.
4.
Yanez
Nem vartam sokat ettol a jatektol, de amit eddig, azaz most mutattak belole, az szornyu. Mintha egy 90'-es evekbeli jatekot huztak fel volna hd-ba. Az animaciok meg, Atyauristen! Pedig en is remenykedtem...
2.
2.
kastorhun
0:15-nél az az animáció borzalmas.
Én a Conanből inkább egy akció játékot képzelnék el.
1.
1.
crytek
Remélem az az egy játékos értelmes singlet takar. Igazán jó volna egy Conan világban játszodó barbáros cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...