E3 2016: Bemutatták az új Destiny-kiegészítőt

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Mármint hivatalosan is. A Rise of Iront sem sikerült éppen titokban tartania az Activisionnek, így lényegében minden fontos infót hallottunk már róla, azonban a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a hivatalos bejelentés híre is.

A Destiny: Rise of Iron szeptember 20-án jelenik meg, 30 dollárba kerül majd, és kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog elkészülni - ergo a fejlesztők ejtették az előző generációs platformokat. A játék futtatásához az alapjátékon kívül a The Dark Below és a House of Wolves DLC-kre, illetve a The Taken King kiegészítőre is szükség lesz.

A Rise of Iron történetét Shifty már összefoglalta nektek délelőtt. Plaguelands és Felwinter Peak felé vesszük az irányt, érdekesség, hogy a Destiny kezdőterületéhez, a Falhoz is visszatérhetünk, amely megújult területként szerepel majd az adalékban. Új raidre, új vagy megújult strike-okra, patrolokra és publikus eseményekre számíthatunk, és természetesen a Crucible mód is új pályákkal, illetve fícsörökkel bővül.

A tartalmat az új fegyverek és ellenfelek teszik teljessé, na, meg az ideiglenesen PlayStation-exkluzív ajándékok, merthogy az Activision és a Sony megállapodása továbbra is él.

3.
3.
Aanash
Akkor mi van azzal hogy a mikro tranzakcióknak hàla ingyenes dlc-k lesznek?
2.
2.
maktub
Pont a lényegből mutatják a legkevesebbet, de várós!
1.
1.
RangerFox
Hát a kurva anyjukat akkor, hogy nem jön előző genre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...