E3 2016: Akcióban a W40K: Dawn of War III

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
A német PCGamesHardware jóvoltából megérkezett a Warhammer 40.000: Dawn of War III első gameplay kedvcsinálója. A majdnem négy perces bemutató a játék pre-alfa változatából készült.

Május elején hivatalosan is bemutatkozott a rajongók körében régóta várt Warhammer 40.000: Dawn of War-folytatás. A harmadik rész valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re, és ahogy az elvárható egy folytatástól, rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

Ezekről részletesebben itt írtunk, de a lenti videó is megmutat ezt-azt azokból. A német nyelv senkit ne tántorítson el, a lényeg így is átjön.

6.
6.
Necreon
Háááát. Hát. Kicsit nagyobb előrelépést vártam a Dawn of War II után. Koszosabbra, véresebbre számítottam. Oké, a hótakaró nem a legjobb felület ennek prezentálására, a dzsungel és iparbolygók még mindig lehetnek jók, de azért ez nagyjából belövi mire lehet számítani. Kicsit rajzfilmesedett, aminek nem örülök túlzottan, picit olyan érzésem volt mint ha egy tuningolt WarCraft 3 gameplay-t néznék (főleg a hős egységnél).

Ugyanakkor, persze nagyon örülök hogy lesz egyáltalán, mert a Dawn of War II nálam minden idők legnagyobb kedvenc stratégiája, kb. 10x ha nem játszottam végig a kampányát, egyszer sem. A kiegészítőknél azért volt visszalépés, elvették a szabadságot és "nézd, jetpack! Tessék itt egy pálya amin van egy szakadék amin csak jetpack-el lehet átmenni!" szájbarágás felé indult el, a Retribution meg gyalázat volt e téren, és van az a félelmem hogy ezt most is eljátsszák majd. Ne legyen igazam, én szeretném a legjobban hogy ne legyen.

Érdekes hogy egy nagyon rég ingyen akasztottam Company of Heroes 2 -t nemrég elindítva az az érzésem volt hogy sokkal rondább mint az első része, és a fedezékrendszer is butábbnak, sutábbnak érződött mint a sokkal precízebb CoH1 és DoW2. Remélem észhez térnek e téren is.
5.
5.
felegyi
Nem rossz, viszont az állam a helyén maradt... persze ez még csak pre-alfa, fizikán van még mit dolgozni, azért ha fejbe csűrne a gárdista commander azzal a buzogánnyal, elvárnám magamtól hogy 200m-t repüljek és felszántsam magam alatt a havat :)
4.
4.
Perseus84
Hat ez irto jol nez ki. Na de nekem is be fog kelleni ruhaznom egy uj masinara
3.
3.
Egyetértek a többiekkel, gyilkos!
1.
1.
Az igen! Ezért gépet kell újítani azt hiszem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...