E3 2016: Három új játék készül a From Software-nél

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 13.
  • Teaser
Link másolása
Hidetaka Miyazaki egy interjúban árulta el, hogy három új projekt is készül a csapatánál. Túl sok konkrétumot persze nem osztott meg, de már ez is elég támpontot adhat a találgatásokhoz.

Mivel az utóbbi időben meglehetősen kemény tempót diktált a From Software, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az idei E3-on bejelent-e valamit a japán fejlesztőcsapat: ha minden igaz, lenne mit mutogatniuk, Hidetaka Miyazaki szerint ugyanis nem kevesebb, mint három játékon dolgoznak jelenleg.

Ezt a 4gamernek adott interjújában osztotta meg a nagyközönséggel, és bár túl sok konkrétumot nem árult el, nagyjából mindegyik projektet körbeírta, hogy legyen miből kiindulnunk, ha találgatni kezdünk:

  1. Az egyik cím egy akció-RPG és felállásában meglehetősen hasonlít a Dark Soulsra - a tippek szerint ez egy Bloodborne-folytatás lehet. (A Dark Souls-sorozatot nem szeretné folytatni a csapat.)
  2. A második projekt egy reboot, az interjúból az jött le a rajongóknak, hogy az Armored Core lehet terítéken.
  3. Míg a harmadik játék egy vadonatúj cím, ami teljes mértékben különbözik mindattól, amit eddig a csapat csinált. Miyazaki egyenesen furcsának nevezte az anyagot.


Így állunk tehát, a nagy kérdés már csak az: ezek közül melyik lehet az, amelyik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik 2017-ben, és még VR-támogatással is fel lesz vértezve?

6.
6.
Seaxa
Szerintem Bloodborne 2 csak azért sem esélyes, mert nem mernék meglépni, hogy aki Season Pass-t vett DS3-hoz, az ne kapjon a pénzéért semmit, szóval inkább valami DLC / kiegre-re tippelnék az utóbbihoz.
5.
5.
pucu9011
Egy Bloodborne 2- nek rohadtul örülnék! :-)
1.
1.
biohazard rex
Az én tippjeim:
1. Demon Souls remastered / Bloodborne 2
2. Armored Core VR-al (Bár én Tenchu-nak jobban örülnék)
3. Valami elvetemült japánoknak kitalált játék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...