E3 2016: Húsz perc a Resident Evil VII demójából

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Hogy még véletlenül se aludjatok jól, nézzetek meg egy húszperces ízelítőt a hajnalban bejelentett Resident Evil VII-ből! A videó a PlayStation Plus-előfizetők számára már tölthető demó alapján készült.

A Resident Evil VII egyszerre nyúl vissza a gyökerekhez és kínál teljesen új élményt a sorozat rajongói számára: habár hangulatát és stílusát tekintve inkább idézi a korai epizódokat, a belső nézet (és a VR-támogatás!) még a legnagyobb veteránokat is meglepheti.

Hogy kinek mennyire jön be az irányváltás, azt döntse el maga: alább beágyazzuk egy 20 perces gameplay videó lejátszóablakát, a PlayStation Plus-előfizetőknek pedig irány a PlayStation Store, mert már tölthető a játék demója!

Nem árt tudni egyébként, hogy a Capcom már leszögezte: a demó nem lesz része a teljes játéknak, a főhőse is egy másik alak lesz.

A Resident Evil VII január 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A bemutatkozó előzetesért erre tessék.

7.
7.
Freed
Ha ez nem a játék része,akkor remélem csak jobb lesz...Mert ez totál kurv@ jó volt :-)
6.
6.
dante92
Játszottam én is a demóvel, nekem baromira bejön. Igen, kicsit P.T. és Texaszi Láncfűrészes Mészárlás keveréke. Bár tényleg semmi köze a RE-höz, de ez engem abszolút nem zavar.
5.
5.
nomcsa
#2: szerintem ez inkább amolyan P.T.-ként akar funkcionálni abból leszűrve, hogy nem lesz az anyag benne az alapjátékban.
4.
4.
crytek
Ez fasza olyan mint a Tom Cruise filmje mindig átéli ugyanazt :)
3.
3.
GAMEROD
Hát így első látásra valami olcsó indie horror-nak tűnik de akár jó is lehet.
2.
2.
Mortician
Függetlenül attól, hogy tetszik, amit láttam, azért remélem a végleges játéknak nem ez lesz a játékmenete, mert ez jelenállás szerint semmiben nem emlékeztet Resident Evil-re.
1.
1.
kamgecam
Már belekostóltam,most fogom végigcsapatni.Ami durva hogy feleannyira sem jön át a hangulata és az apró részletek youtube ról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...