E3 2016: Gears 4 - a korábbi részeket is megkapjuk

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 15.
  • Hír
Link másolása
Rod Fergusson, a The Coalition fejese a Twitteren erősítette meg, miszerint a Gears of War 4 vásárolói ingyen megkapják a sorozat korábbi részeit. Még nem tiszta, hogy az ajánlat meddig él.

Jelenleg úgy néz ki, hogy ha megveszed a Gears of War 4-et, limitált ideig a széria korábbi részeihez is hozzájutsz - teljesen ingyen. A hírt Rod Fergusson, az új iteráció atyja erősítette meg a Twitteren.

Ezek szerint a Gears 4-tulajok a Gears of Warral, a Gears of War 2-vel, a Gears of War 3-mal és a Gears of War: Judgmenttel is tehetnek egy próbát, vagy nosztalgiázhatnak egyet. Az előző generációs címek a visszafelé kompatibilitás segítségével futtathatóak Xbox One-on.

Még nem tudni, hogy az ajánlat meddig érvényes, de az Eurogamer információi szerint az előrendelők tutira megkapják a korábbi részeket, és azok is, akik nem sokkal a premier után ruháznak be a Gears of War 4-be.

A Gears 4 az első Xbox Play Anywhere-cím lesz, és Windows 10-re és Xbox One-ra jelenik meg október 11-én.

12.
12.
Azta qrva, egy jatek araert lenne meg az osszes resz? Sokat agyaltam hogy ps4 melle veszek egy One-, lehet hogy most kene??? Nem semmi...
11.
11.
Gykrizsi
#10: Igazad van, én voltama hülye
10.
10.
hoaw
#8: Elég régóta vagy az oldalon, már meg kellett volna szoknod.:/
9.
9.
markoci555
Ha pc-re tolnák az összeset, már futnék is érte
8.
8.
Gykrizsi
Egyébként hogy lehet egy ilyen hírnél is ilyen negatívnak lenni. Csak úgy kapsz valamit, mert egy negyedik résznél jól jön, hogy tud mi a túró folyik, és azért mert mondjuk 2 éve adták ingyen, attól még sokaknak nincs meg. Ezt a negatív bagázst.
7.
7.
user101
Nem értem, mintha az MS szándékosan szabotálná a saját üzletét... Négyszer lerágott csont ötödször is odadobva ? Igen, és ? A grátisz rendben van, de hol vannak az új címek ? PC-sként olyan szinten hidegen hagy a nagy nyitásuk, mert egyszerűen nincs benne kraft, tartalom, tökre üres lufi az egész ( persze megszokhattuk már, ezt játsszák már évtizedek óta ). A Sony mutatott pár olyan címet ami tényleg kíváncsivá tett és reménykedem, hogy talán dobnak egy kis csontot... De ez így furcsa.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Ultimate mellé is adták, nem volt semmi baja. Ez gondolom csak amolyan plusz a konzolosoknak.
5.
5.
Nagyon kétségbe lehetnek esve a játékot illetően, ha ennyi mindent hozzánk vágnak ingyen.
4.
4.
habo
Engem pl érdekel mert most vásároltam boxot a ps mellé,és nekem ezek kimaradtak sajnos.
3.
3.
jardo
GoW, GoW 2, GoW 3 és Judgment is volt már ingyenes játék Games with Gold keretében, plusz aki megvette a GoW Ultimate Editiont, az is megkapta az összes korábbi részt. Most komolyan, van ember, akinek valamelyik rész hiányzik? Mármint Xbox felhasználók, nyilván. Szóval ebben a hírben semmi érdekes és újdonság nincs, ez egy totálisan érdektelen bejelentés a fejlesztőktől.
2.
2.
redsovi
#1: Az lenne az igazi, basszák meg.
1.
1.
koviprog
Es akkor most pc-re is megkapjuk az osszes reszt? Unalmas ez a szarkavarás már az E3-on. A konzolokkal a jatékokkal minden fronton főleg ez az erőltetett VR átverés amihez mindenből újjat kell venni. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...