E3 2016: Még akár konzolokra is jöhet az új Quake

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 16.
  • Hír
Link másolása
Az id Software főnöke, Tim Willits a GameSpotnak elmondta, az új Quake egyelőre egyplatformos játék, így nem lesznek kifogások és limitációk, vagyis minden annak lesz alárendelve, hogy a játék megfeleljen a rajongók igényeinek.

A Bethesda E3-as konferenciáján mutatkozott be a kifejezetten eSportra gyúró új Quake, a Quake Champions, amiről most újabb érdekességeket árult el az id Software vezére, Tim Willits.

Többek között megerősítette, hogy egyelőre egyetlen platformra koncentrálnak, vagyis az új Quake egy PC-exkluzív cím lesz, így nem lehetnek kifogások és limitációk. Azonban azt is megerősítette, hogy nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a premier után konzolokra is megjelenjen a shooter, azonban korai, hogy erről bármi konkrétat eláruljon.

A kreatív igazgató azt is megerősítette, hogy a Doomhoz hasonlóan itt is az a cél, hogy a lehető legtöbb rajongóhoz eljusson az új Quake, vagyis mindent bevetnek, hogy tökéletesen optimalizált legyen a végső termék, ami egyébként 120 Hz-en fog futni.

A bejelentéskor csak platformot kaptunk, megjelenési dátumot nem. Erről Willits annyit mondott, hogy nem fognak sietni a premierrel, a különböző képességű karakterek bevezetésével ugyanis nehezedett a feladatuk, hiszen a közöttük lévő egyensúly megteremtése nem könnyű feladat. Éppen ezért biztosan lesz majd béta, ami ráadásul jó sokáig fog tartani.

8.
8.
#6: Valószínű, hogy itt is ilyen lesz :D ne viccelj
7.
7.
zozo76hun
"egyelőre egyetlen platformra koncentrálnak, vagyis az új Quake egy PC-exkluzív cím lesz, így nem lehetnek kifogások és limitációk. Azonban azt is megerősítette, hogy nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a premier után konzolokra is megjelenjen a shooter"

szoval fog jonni :)
6.
6.
Star Wars fan
Egyetértek veled atedolgod! Az nagy csalódás,hogy nem lesz kampány mert én nem szeretnék sok hisztizős hülye gyerekkel akik nem tudnak játszani vagy túl profik és így osztják az észt mint pl: CS-GO.
5.
5.
#2: Ahogy nem is csak a single-ről szól. Sosem értettem, minek kell ezért sírni.
2.
2.
bitbandita
#1: K*rvára haragszok érte, nagy csalódás volt, hogy nem lesz single kampány. Mint ha nem lenne már elég, Overwatch, Battleborn, Lawbreakers, Paladin, meg a többi, mint ha nem lenne elég belőlük, és akkor egy Quakeből is ezt kell csinálni. Rendben, ott a 3. rész, ami ilyen volt, de azért a Quake nem csak a multiról szólt. Nagyot csalódtam.
1.
1.
skyzero
E-sportra gyúró új quake.....Pont ez kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...