E3 2016: Mit kapunk idén a Nintendótól?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Videó
A tegnapi livestreamet főleg a 3DS-re érkező játékoknak szánta a Nintendo. A már leleplezett Mario Party: Star Rushon felül belenézhetünk az új Monster Hunterbe, az Ever Oasisbe és a Dragon Quest VII-be is.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, idén két új Mario-játékot kapunk a kiotói vállalattól. Október 7-én érkezik a Paper Mario: Color Splash Wii U-ra, amiből most egy trailert és egy hosszabb gameplay videót nézhettek meg.

A 3DS felhozatala

Következő versenyzőnk a Mario Party: Star Rush, amely november 7-én látja meg a napvilágot a handhelden. Tipikus Mario Partyval van dolgunk, gördülékenyebb játékmenettel, és simább kooperatív élménnyel.

Gameplay videóért erre fáradj.

A Nintendo a minap bejelentette az Ever Oasist, amely egy vadiúj RPG lesz 3DS-re. A játékban egy sivatagi oázist kell építenünk és menedzselnünk, miközben a káosz erői kívülről fenyegetik azt. Hősünk kezdetben a testvérétől kapja a küldetéseket, kazamatákat látogathatunk meg és fejtörőket abszolválunk. Megjelenési dátum még nincs.

A kooperatív mókára épülő szerepjátékról is mutatunk egy hosszabb videót.

Sokak szerint a valaha volt legjobb zenei ritmusjáték landolt a minap a 3DS boltjában 30 dollárért. A Rhythm Heaven Megamix több mint száz minijátékot tartalmaz

Idén nyugaton is megjelenik 3DS-re az első PlayStation klasszikus címe, a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, amire már régóta fáj a rajongók foga. Az anyag szeptemberben landol Észak-Amerikában és nem sokkal később Európában is.

Itt közel fél órán át mozog a klasszikus RPG.

Összeállításunkat a Monster Hunter Generationsszel zárjuk. A Capcom szörnyirtós szerepjátékára már nem kell sokat várnunk: július 15-én debütál Európában. Rengeteg új speciális támadás és harci stílus kapott helyet a játékban, ráadásul társunkat, Felynest is irányíthatjuk benne.

Itt több mint negyedórán át mozog az új Monster Hunter.

2.
Norbiii
Metroidon kívül ami azért nagy hiány, de minden jó exkluzív érkezett Wii U-ra! Itt nagyrészt 3DS játékokat láthatunk, de azért a Paper Mario nagy dobás lehet...
1.
DON GONDOCS
A Nintendo maradjon csak a 3ds-nál azt legalább jól csinálja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...