E3 2016: Mit kapunk idén a Nintendótól?

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi livestreamet főleg a 3DS-re érkező játékoknak szánta a Nintendo. A már leleplezett Mario Party: Star Rushon felül belenézhetünk az új Monster Hunterbe, az Ever Oasisbe és a Dragon Quest VII-be is.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, idén két új Mario-játékot kapunk a kiotói vállalattól. Október 7-én érkezik a Paper Mario: Color Splash Wii U-ra, amiből most egy trailert és egy hosszabb gameplay videót nézhettek meg.

A 3DS felhozatala

Következő versenyzőnk a Mario Party: Star Rush, amely november 7-én látja meg a napvilágot a handhelden. Tipikus Mario Partyval van dolgunk, gördülékenyebb játékmenettel, és simább kooperatív élménnyel.

Gameplay videóért erre fáradj.

A Nintendo a minap bejelentette az Ever Oasist, amely egy vadiúj RPG lesz 3DS-re. A játékban egy sivatagi oázist kell építenünk és menedzselnünk, miközben a káosz erői kívülről fenyegetik azt. Hősünk kezdetben a testvérétől kapja a küldetéseket, kazamatákat látogathatunk meg és fejtörőket abszolválunk. Megjelenési dátum még nincs.

A kooperatív mókára épülő szerepjátékról is mutatunk egy hosszabb videót.

Sokak szerint a valaha volt legjobb zenei ritmusjáték landolt a minap a 3DS boltjában 30 dollárért. A Rhythm Heaven Megamix több mint száz minijátékot tartalmaz

Idén nyugaton is megjelenik 3DS-re az első PlayStation klasszikus címe, a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, amire már régóta fáj a rajongók foga. Az anyag szeptemberben landol Észak-Amerikában és nem sokkal később Európában is.

Itt közel fél órán át mozog a klasszikus RPG.

Összeállításunkat a Monster Hunter Generationsszel zárjuk. A Capcom szörnyirtós szerepjátékára már nem kell sokat várnunk: július 15-én debütál Európában. Rengeteg új speciális támadás és harci stílus kapott helyet a játékban, ráadásul társunkat, Felynest is irányíthatjuk benne.

Itt több mint negyedórán át mozog az új Monster Hunter.

2.
2.
Norbiii
Metroidon kívül ami azért nagy hiány, de minden jó exkluzív érkezett Wii U-ra! Itt nagyrészt 3DS játékokat láthatunk, de azért a Paper Mario nagy dobás lehet...
1.
1.
DON GONDOCS
A Nintendo maradjon csak a 3ds-nál azt legalább jól csinálja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...