Mario Party: Star Rush 3DS

Újabb Nintendo 3DS-exkluzív résszel jelentkezett a Mario Party-sorozat.
Típus:

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

Mario Party: Star Rush teszt

Minijáték-csomagot nem olyan nehéz összepattintani egy kézikonzolra, fogyasztható partijátékot varázsolni rá azonban annál inkább. Meglepődtem volna, ha nem a Nintendo siet majd a segítségünkre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is kezdetét vette az elmúlt évek legdurvább októberje, ráadásul már ezen a héten is beesik az ablakon egy igazi nagyágyú. Milliók várták a Mafia-sorozat visszatérését, reméljük, nem alaptalanul!

Nintendo 3DS-bejelentések ömlesztve

A tegnapi Nintendo Direct kizárólag a 3DS-ről szólt, rengeteg bejelentés és friss infó várt a kézikonzol szerelmeseire. Jön az új Pikmin, tankos játékkal készülnek a japánok, és újra mozog az Ever Oasis is.

E3 2016: Mit kapunk idén a Nintendótól?

A tegnapi livestreamet főleg a 3DS-re érkező játékoknak szánta a Nintendo. A már leleplezett Mario Party: Star Rushon felül belenézhetünk az új Monster Hunterbe, az Ever Oasisbe és a Dragon Quest VII-be is.

E3 2016: Két Mariót is kapunk az év végén

Mivel 90 százalékban az új Zeldát mutogatta, azt hihetnétek, hogy a Nintendónak nem is lesz más játéka a közeljövőben, pedig de: az év végén például két Mario is érkezik, aminek fű alatt jelentették be a megjelenési dátumát.