E3 2016: PS4-re költözik a Fahrenheit

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Quantic Dream a Twitteren jelentette be, hogy a PlayStation 2-re megjelent Fahrenheit – Indigo Prophecy július közepén felújított kiadást kap. Az újrahangolt változat kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

Tavaly ünnepelte tizedik születésnapját a PS2-re is megjelent Fahrenheit. A Quantic Dream akkor egy alaposan helyrepofozott változattal ünnepelte a jubileumot, igaz, a felújított játék csak Androidra, PC-re, iOS-re, Mac-re és Linuxra jelent meg.

A csapat éppen ezért most úgy döntött, pótol egy óriási hiányosságot, és július 18-án PlayStation 4-re is elérhetővé teszik az 1080p-t is támogató újrahangolt verziót, ami 14,99 dollárba fog kerülni. A Quantic Dream szerint az új változat nem azonos a steamessel.

A stúdió következő játéka a Detroit: Become Human lesz, ami kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg, egyelőre nem tudni, mikor.

13.
13.
PaprikaJancsi
#9: ,,Bár én is azt mondom hogy csak emiatt a játék miatt nem érdemes ps4-et venni, hanem a rengeteg exkluzív cím miatt amik jönnek vagy már vannak a gépre"

Mint valami borzasztó Teleshopos szöveg. :D
12.
12.
Dark_Temptation
#11: nyugodj meg, nem fognak! 1080p-re felhúzzák aztán ennyi.
11.
11.
Chase
A kedvencek között van nekem a játék. A PC-s felújított változat elég nagy visszhangot keltett, mert kb semmit nem csináltak vele. Remélhetőleg ezzel többet fognak foglalkozni.
9.
9.
kamgecam
#8: Hát ha a ps2-es szintű grafika megfelel neked ahelyett hogy egy legendás játékkal 1080p-be játszhatnál, akkor igaza van.
Bár én is azt mondom hogy csak emiatt a játék miatt nem érdemes ps4-et venni, hanem a rengeteg exkluzív cím miatt amik jönnek vagy már vannak a gépre.
8.
8.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Jó játék, nekem tetszett, de a történet vége furára sikerült, és talán kicsit kevés benne a tényleges játék (persze QD, nem meglepő). Szerintem egy ilyen 1080p-s kiadás miatt nem érdemes gépet venni, az eredeti meg egy kenyérpiritón is elfut (mobilon is játszható a remastered verzió).
6.
6.
állítólag ez egy legendás játék. valaki írhatna róla egy tesztet es ha igy tesz szoljon már nekem. kb az egyetlen indokom lenne ps4-re x one S helyett.
5.
5.
Mortis
#3: Franciák. Gondolom hol az amerikai dátumozást, hol a kontinentálisat használják.
4.
4.
Mortis
Az utolsó 2-3 órát átalakíthatnák, de azon kívül tényleg nagyon jó játék. Remélhetőleg a Detroit inkább hasonlít majd erre, mint a későbbi cuccaikra.
3.
3.
Beniciodeltoro
Sosem értettem ezt a dátumozást, hónap,nap,év.
Van amikor nap,hónap,év a sorrend.
2.
2.
Caleon
Egymást érik a jó hírek. Egyik legkedvesebb játékom.
1.
1.
dante92
Nagyszerű hír! Tuti megveszem. Fantasztikus játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...