Látványos Unity-techdemó érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 21.
  • Videó
Link másolása
A Unity Technologies kiadta az Adam névre keresztelt techdemójának teljes változatát. A döbbenetes részletességű videóból kiderül, hogy a motor bizony csodákra képes értő kezekben. Hamarosan a saját gépeden is futtathatod.

Az Adam egy valós időben renderelt techdemó, amely a Unity 5 Engine képességeit villogtatja meg. A készítők szerint a mindez 1440p-s felbontásban futott egy GeForce GTX 980-as videokártyával, de nagy eséllyel szerényebb felbontásban, ennél jóval kisebb gépigénnyel is beéri.

A demó hamarosan letölthetővé válik, így bárki tesztelheti majd PC-je képességeit.

12.
12.
latis666
#2: Az a legviccesebb ebben a hozzászólásban, hogy tettél egy vesszőt de azt is rosszul. Én kiegyeznék gyengébb grafikával, ha az emberek nem felejtenének el írni.
Nem basztatás. Tényleg.

A videó meg tényleg klassz. Kellenek az ilyenek mert megmutatják milyen lesz egy két év múlva az átlagos grafikai szint.
11.
11.
Stranger
#10: Biztos valami olyasmi történt. Amúgy durva milyen egyedi stílust tudnak kitalálni egy techdemonak. De mi inkább kapjuk az ezredik zombilövöldét.
10.
10.
markoci555
Nagyon kíváncsi voltam mit hoznak ki még ebből, még ha csak egy tech demó is. Most akkor pontosan mi is történt? Felszabadította őket?
6.
6.
user101
Azért tegyük hozzá, hogy saját motorral, techdemót fejleszteni, nagyon nem ugyanaz a történet, mint amikor eleve multiplatform játékot fejlesztesz ( mert abban van a pénz ) és a legkisebb keresztmetszetre skálázod a terméket. Közben meg nem egy előre scriptelt mozit csinálsz, hanem tonnányi assetet, pályát, zenét, hangokat, ai-t hálózati kódot, stb...stb...stb...stb...stb...stb...

Ez azért születik, mert el akarják adni / használatra bírni a potenciális fejlesztőket, hogy ezt is tudja a motor, mindenki tisztába van vele, hogy nem fog egy játék sem így kinézni ... legalábbis nem most!
2.
2.
crytek
Sajnos ez a PC mindig csak a techdemokban tudnak gizdulni ,de hogy egy szaros cégi is csinálna akár egy db only grafra gyúró pc minden porcikáját kihasználó akármit áááá az már nem menő
1.
1.
Extol
GeForce GTX 980- as videokártyából van egy pár változat. Pontosabban melyiken is tesztelték akkor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...