Ki valójában Kratos fia?

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 22.
  • Hír
Link másolása
Egy hete mutatkozott be az új God of War, a rajongók pedig ízekre szedték a bemutatkozó trailert. Észre is vettek benne pár apró eldugott részletet, és érdekes találgatások folynak arról, hogy ki valójában Kratos fia.

Figyelem, a hír spoileres lehet!

Azt már tudjuk, hogy az új God of Warban óriási szerephez jut az apa-fia kapcsolat, érdekes azonban és egyáltalán nem véletlen, hogy a Sony nem árulta el, hogy hívják valójában Kratos lurkóját. A fejlesztők egyelőre Charlie-ként emlegetik a fiút, de már most elmondták, hogy nem ez a végleges neve, pusztán azért szólítják így, mert másképp spoileres lenne.

De akkor ki lehet ő valójában? Nos, a legtöbb vélemény szerint egyértelmű, hogy Charlie a skandináv mitológia egy ismert istene vagy hőse, és bár az elektromos nyilai alapján többen azt tippelik, maga Thor pattoghat Kratos körül, a karakter jobban illene Ullra: ő Thor mostohafia, híres íjász és vadász, és a legfontosabb részlet, hogy bár az anyja, Sif neve ismert, azt nem tudjuk, hogy kinek a fia valójában. Ez érdekes lehetőség lenne!

A rajongókat ráadásul nem lehet megtéveszteni, hiába a részletgazdag, tíz perc hosszú gameplay videó, ők a legapróbb titkokat is megtalálják benne. A lebegő és a repülő lényeket például sosem vettem volna észre, ahogy Jormungandot is lazán dombtetőnek nézem, ha nem hívják fel rá a figyelmem:

26.
26.
adamsfamily
Kicsit óckodtam tőle,hogy nem fog tetszeni,mert az ascension elég ótvar lett az ázsiai mitológiás szörnyeivel,de ez kifejezetten tetszik.Szerintem Kratos valamennyire isten maradt és elképzelhető,hogy nem csak 20 év telt el,hanem jóval több és a 3. részben káoszba borított világban már helyre állt a rend.Mindenesetre engem felcsigázott,hogy ki ez a gyerek és mi lesz a történet.Ki lesz ezúttal Kratos nemezise.
25.
25.
Pain
#24: Konkrétan sehol nem volt arról még szó, hogy vér szerinti gyermek lenne. Én is inkább arra tippelnék, hogy csak hozzá került valamiért.
24.
24.
godach
Spoilerfóbia miatt nem nagyon nézegettem, így lenne egy kérdésem. Most egyébként már tutira Kiderült, hogy az ő fia? Nincs esély arra, hogy távolabbi rokon, vagy a gyámsága alá fogadta a kölköt?
22.
22.
Wyatt
Ez a kisgyerek olyan 6-7 éves lehet nem 15 :D egy tinédzser nem így néz ki 2x nagyobb vagy 3x. Ez a Kratos gyereke történet nagyon nem jön be. Más gyereke miért nem lehetett ? Nem keverjük már a görögöket a germánokkal. Érdekes dolgokat hoznak fel a videóban. Az ötlet tetszik, hogy a kisfiúból Thor lesz.
18.
18.
17.
17.
Buggy
Szerintem Aphrodite az anya, elég sokat töltöttem el a szobájában a 3. részben XDXDXD
13.
13.
Ra1D3n
Ez a játék lesz az oka 80%-ban, hogy veszek jövőre egy PS4-et, és abból is az erősebb NEO típust. A maradék 20-on osztozik a Naughty dog meg a többi exkluzív játék amik minőséginek tűnik :)
6.
6.
Őrnagy
Kratos fia: Kratosson. Eddig ovis volt :)
4.
4.
Yanez
Engem inkabb az erdekelne, ki az anyja es vajon el-e a jatekban?
3.
3.
kopic
A fejlesztők sem hülyék hogy ekkora idiotasagot találjanak ki..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...