Megmászható tornyok nélkül jön a Watch Dogs 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 23.
  • Hír
Link másolása
A toronyszinkronizáció minden nyitott világú Ubisoft-játékban benne volt, ám a kreatív direktor, Jonathan Morin szerint a Watch Dogs 2-ben semmi ilyesmi nem lesz. Mindent nekünk kell felfedeznünk.

A megmászható tornyok az Assassin's Creed első részében debütáltak, és azóta minden nyitott világú ubisoftos játékban benne voltak. Hősünk felcaplatott rájuk, szinkronizálta az adatokat, és ezután a környéken lévő fontos helyszínek megjelentek a térképünkön. Ilyen funkciót a Far Cryokban, a The Crewban és az első Watch Dogsban is találtunk, de az idén érkező hackeres címben már semmi ilyesmi nem lesz.

A hírt Jonathan Morin, a játék kreatív direktora erősítette meg az Eurogamernek. Mint mondja, a Watch Dogs 2 nem olyan játék, amelyben megnyitjuk a térképet és minden információt megkapunk. A világot nekünk kell felfedeznünk.

Az anyagban nem úgy haladuk előre, hogy felkeressük az adott helyszínt és sorban teljesítjük a főküldetéseket. A narratíva nem lineáris, az előrehaladásunk hackerünk, Marcus Holloway virtuális követőinek számában mutatkozik meg.

Ahogy egyre több rajongó csatlakozik hozzánk, úgy teszünk szert új ismeretekre, tevékenységekre és kooperatív küldetésekre.

A Watch Dogs 2 november 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
krissz70
#5: A CTos állomásokra gondolnak
6.
6.
Csoki80
#3: Nem hinném, hogy lenne 60, szinte mind sötét...
5.
5.
doma100
Hol volt a WD1-ben ez a tornyos, szinkronizálós cucc? Én nem emlékszem rá, hogy lett volna benne ilyen.
4.
4.
RangerFox
#3: Ez elég rossz felfogás, és megközelítés. Ráadásul semmilyen módon sem kapcsolódik a hírhez. lol
3.
3.
Kolompár Tarzan
Sajnos a játékipar általános fejlődése aba az irányba tart, hogy az átlagos játékos 12 éves, 60-es az IQ-ja, és dührohamot kap, ha veszít. A Játékokból am inimális észt igénylő részeket veszik ki, minden automata, minden a segged alá van rakva, nehogy sírva fakadj, ha pisis vagy.

A SW: Battlefront már elbaszta, a Watch Dogs 2 viszi tovább. LEgközelebb már a PC-s FPS játékokba is beélpítik a célzást segítést, nehogy mellél lőjön a pisis, és visszakérje a pénzt.

Ez egy rossz tendencia.
2.
2.
Vigohouse
Kezd egyre jobban nem tetszeni ez a második rész. Az elsőt szerettem annak ellenére,hogy sokan lehúzták. Jól elvoltam vele. Első napos vétel biztos nem lesz. Megvárom a kritikákat,megnézem a gameplay-eket aztán majd eldöntöm. Pedig vártam,nagyon vártam. :(
1.
1.
Hulk86
Nyugodtan áttolhatnák jövőre a megjelenését és dolgozhatnának rajta ne egy "zsákfost" kapjunk! De gondolom kell a bevétel az év vége előtt :D :D :D
"pénzéhesszarok"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...