Új fejezettel ünnepel a 20 éves Quake

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A héten ünnepelte huszadik születésnapját a Quake, aminek tiszteletére az új Wolfenstein-játékokat készítő MachineGames összedobott a klasszikushoz egy teljesen új epizódot.

Hihetetlen, de a héten ünnepelte huszadik születésnapját a Quake. A Wolfenstein: The New Ordert és annak önálló kiegészítését, a The Old Bloodot is jegyző MachineGames pedig nagyon stílusos ajándékkal örvendeztette meg a rajongókat, a játékhoz ugyanis elkészítettek egy teljesen új, önálló fejezetet.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor nem kell mást tennetek, mint beszerezni a Quake eredeti változatát, letölteni a szükséges csomagot, majd annak tartalmát a Quake mappáján belül egy másik mappába kicsomagolni. Ha ezzel megvagytok, akkor már csak el kell indítanotok a DOPA nevű batch fájlt.

A sorozat a jövőben új taggal bővül majd, az idei E3-on ugyanis bemutatkozott a Quake Champions, ami jó eséllyel egy kifejezetten eSportra kihegyezett aréna shooter lesz, egyelőre csak PC-re.

6.
6.
delphijos
#5: És tényleg. Hát ez elég hmm.. ciki, valamiért "alapból" csak a GOG-on kerestem rá. Ennyit rászánok egy új fejezet miatt. Thx.
5.
5.
Mortician
4.
4.
delphijos
#1: Godoltam hogy megveszem ennek örömére, de bevallom hogy 9 euro kicsit sok ezért....
3.
3.
Star Wars fan
2.
2.
Cipo3
1.
1.
Sajnos nincs meg az első rész, így ez kimarad. Sőt, szerintem nem is játszottam még vele. :( A QC-t viszont várom, már az egyedi képességeken is túltettem magam, legyen meg a fejlődés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...