Hónapokat késik az új Conan-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 27.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg tervezettnél csak jóval később rajtolhat el a Conan Exiles Early Access-változata. A Funcom cserébe azt ígéri, hogy már a korai változat is stabil lesz, és a játékmenetet is kellően kidolgozzák.

A Conan Exiles egy Conan-univerzumra húzott túlélőjáték lesz, amiben a barbárunk életét nemcsak a szörnyek és a természeti elemek veszélyeztetik, hanem más játékosok is. Az első gameplay trailert az E3-on kaptuk meg belőle, a minap pedig néhány új screenshot is befutott hozzánk:


Jutott azonban rossz hír is, a Funcom bejelentette, hogy a Steamre szánt Early Access-változat csak jövő januárban válik majd tölthetővé, nem pedig szeptemberben, mint eredetileg tervezték. A fejlesztőcsapat a rajongói visszajelzések után döntött így, és természetesen az extra fejlesztési időt arra kérik, hogy már a korai változat is kellően stabil és funkciógazdag legyen.

A Funcom azt is megjegyezte, sikerült egy kis extra tőkére szert tenniük, így viszonylag rugalmasan reagálhattak a fennálló helyzetre. Bízzunk benne, hogy előnyünkre válik a késés!

1.
1.
Thor Vath
...és szinte senki nem várja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...