Kilenc perc a felújított System Shockkal

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 28.
  • Videó
Link másolása
A Polygon jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a System Shock felújított változatába. A Night Dive csapata nem viccelt: a klasszikus hangulat visszatér, csupán a látvány lett sokkal modernebb.

Nem csak szimpla feldolgozás lesz a felújított System Shock. A kezelőfelület alaposan megújult, így az újoncok is könnyebben kiigazodnak benne, illetve a látványért immáron a Unity Engine felel. A készítők szerint sokkal teljesebb élményt kapunk, noha a játékmenet és a hangulat egyértelműen az 1994-es klasszikust idézi.

A Polygon kilenc percet nyomult az anyaggal, de holnap rajtol el a projekt Kickstarter-kampánya is, ami mellé egy demót is kapunk, így te is kipróbálhatod a felújított változatot.

A System Shock 2017 folyamán tér vissza PC-n és Xbox One-on.

7.
7.
KopyAti
Francia krémes!!!
Miért marad ki a ps4-es verzió?
Pikácsuba! :/
6.
6.
PAtr0n
#1: Valahogy én is így érzek! Anno kimaradt, de már nem lenne ingerenciám ahhoz a grafikához, mert nekem se az a lényeg, de van egy határ. A videók alapján, viszont engem megvett kilóra, tuti vétel!
5.
5.
Perseus84
Na ezt kiprobalom. Remelem nem rontjak el. Bar meg lesz idejuk kijavitani
3.
3.
crytek
Na végre . Ebben a formában végre lehet csapatni a játékot.
2.
2.
PrimYaz00
Nem értem miért erőltetik ezt a kritikán aluli balfaszságot, amit még 1 kontrollerrel sem lehet összehozni... Ennyire direkt mellélőni :D...
1.
1.
suresz
komolyan ezt várom legjobban az összes még meg nem jelent játék közül.
mindig is végig akartam játszani a sístemsokkot, de a dos-os verzió már nagyon régi, nehéz volt benne a haladás. Azért egy darabig elvittem, így a demoban látottak nosztalgiával és újdonsággal együtt hatnak rám. Tuti vétel. Végre végig játszhatom ezt a legendás történetet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...