Windows Mobile-ra is megjelent a Steam appja

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 30.
  • Letöltés
Link másolása
Éveket kellett rá várni, de megérte: a minap a Microsoft mobilplatformjain is elérhetővé vált a Steam alkalmazása, ami alaposan megkönnyíti majd a Windows Mobile-os/Windows Phone-os gamerek életét.

Mivel Magyarországon viszonylag sokan használják a Microsoft mobil operációs rendszereit, biztosan akadt közöttetek olyan, aki hiányolta a Steam alkalmazását a platformon. Számotokra van most egy jó hírünk, az iOS-en és Androidon évek óta elérhető app ugyanis a minap a Windows 10 Mobile és a Windows Phone 8.1 rendszerekre is letölthetővé vált.

Az alkalmazás nemcsak arra jó, hogy a telefonodról böngészd az áruház kínálatát és a barátlistádat, de kétfaktoros autentikációhoz is használható. A Mobile Authenticatort már azért is érdemes bekapcsolni, mert így kikerülhetők a csereberére és a bolhapiacozásra vonatkozó korlátozások: enélkül a rendszer - biztonsági okokból - csak 15 nap után hagyja jóvá az ajánlatainkat.

17.
17.
myrte
13.
13.
#12: Ne is mondd :D Rühellem már az egész WP-t, mindig csak gondok vannak vele...
12.
12.
markoci555
Bakker, szegény windows-osok egész eddig nem tudtak mobile véelmes sz*rt használni? :D
10.
10.
Yanez
#7: Sokaig gondolkodtam en is, hogy elsussem-e ezt a poent. XD
7.
7.
sloth
És az annyja mikor jön?
5.
5.
strike19
#4: Én se akarok androidot többet látni.
Sajna a legtöbb android telefon amivel találkoztam mind fagyott,akadozott.
Nem csak az olcsó telefonokról beszélek hanem Samsung és LG csúcstelefonokról.Igaz azt mondjál a Nexus telefonoknál nincs ilyen meg amiken csupasz android van.
Wp kevés app van de ami van az általában stabil.
Apple telefonok nagyon jók ,de nincs pénzem ,hogy megfizessem.
4.
4.
user101
Nálunk a cégnél 2 ( kicsi ) alma, 3 windows phone és 50 android van! :) Aztán ott van a nejem akinek szintén wp-je van és azt mondta, hogy soha többet nem akar androidot látni az életben... Egyébként nekem is tetszik, az más kérdés, hogy napi szinten használnám-e ?! :)
3.
3.
csabaa
Én meg most váltottam Androidra :).
2.
2.
mestermagyar
"Mivel Magyarországon viszonylag sokan használják a Microsoft mobil operációs rendszereit"

Nem ismerek egyetlen WP felhasználót sem az ismerőseim közül. Van valami adat hogy mekkora a windows phone részesedése hazánkban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...