Rise of the Tomb Raider - idén jön a PS4-es verzió

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 4.
  • Hír
Link másolása
Jó ideje semmit nem lehet hallani a már tavaly beígért PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raiderről, ráadásul az idei E3-ra ígért nagy bejelentésből se lett semmi. Aggódni viszont nem kell, az átirat tényleg idén jön.

Az idei E3 előtt még azt ígérte a Square Enix és a Crystal Dynamics, hogy izgalmas Tomb Raider-hírekkel rukkolnak elő. Ebből végül semmi se lett, így nem meglepő, hogy a régóta ígért PlayStation 4-es változat kapcsán felerősödtek a negatív hangok.

A fejlesztőcsapat viszont a Square Enix fórumán ismét megerősítette, hogy a korábban beharangozott év vége a megjelenés időpontja. Ez azt is előrevetíti, hogy a kiadó és a stúdió tényleg nem sieti el, hogy ismertesse a PlayStation 4-es változat főbb paramétereit, beleértve a grafikai változtatásokat és a tartalmat.

A Rise of the Tomb Raider tavaly novemberben jelent meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra, míg a PC-s verzió most januárban mutatkozott be.

11.
11.
Vigohouse
Nálam ez első napos vétel!!! :)
6.
6.
#4: Nem a játékról beszélt, hanem a fegyverskin szintű fölösleges tartalmakról.

Én pont ma vettem meg még a sale végén. Elképesztő, mennyire játszatja magát, első blikkre simán megérte.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Nekem meg van a játék, csak mondtam, hogy esélyes egy GOTY kiadás. És ezt nem bántásból mondtam, csak egy W3 kiegészítő mellet ezek ár-érték arányban azért nem olyan nagy számok.
4.
4.
Uborka2
#3: Akkor minek neked ha vicek-vacak?
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ja, valszeg bejelentenek egy GOTY-t minden platformra, bár elnézve nem is voltak hatalmas kiegészítők, a boszis cucc is valami másfél óra volt, a többi ilyen vicek-vacak.
2.
2.
DarkLord
Akkor azt jól meg is vesszük, gondolom itt már minden tartalmat egybegyúrva kapunk meg.
1.
1.
Gykrizsi
Gondolom pont akkor, amikor az előző évben, max egy-két nap csúszással, ha épp jön valami nagyobb cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...