Ennyivel lesz szebb a Skyrim: Special Edition

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 5.
  • Videó
Link másolása
A konzoltulajoknak egyértelműen megéri váltani a Skyrim: Special Editionre, de mi a helyzet a PC-s játékosokkal? Főleg, ha már grafikai modok tömkelegét telepítették az alapjátékra. A Digital Foundry elemzése most erre tér ki.

A Digital Foundry éles szemű tesztelői górcső alá vették a Skyrim: Special Editiont, és összehasonlították a legnépszerűbb grafikai modokkal felvértezett alapjátékkal. A néhány esztétikai különbségen kívül nem sokban változott az új verzió, talán csak annyiban, hogy sokkal melegebb színekkel operál. A Depth of Field például szinte azonos a Bethesda és a rajongók alkotásaiban.

Fontos tudni, hogy a Special Edition csak 64-bites rendszereken futtatható, így még több memóriát használ, mint az eredeti változat. Megijedni nem kell, a PC-s verzió és a DLC-k tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek a remaster változatra idén októberben.

23.
23.
Stranger
Az a baj a videoval, hogy nincs benne minden grafikai mod, ez az ENB sem a legjobb.... Ettől sokkal durvábbat lehet kihozni, pl.
https://www.youtube.com/watch?v=dF4viY8FkAo
22.
22.
patka21991
Én úgy tudom, hogy jöhetnek a modok hamarosan konzolokra is.
21.
21.
Hab
#17: Legalább nem kell annyira szarrá modolni a PC-s verziót sem. Én örülök hogy jön!
20.
20.
PiszkosFred
#17: Tudsz nekem mutatni egy konzolos szarra modolt Skyrim screenshotot? Koszi elore is.
18.
18.
Gykrizsi
#17: Szerintem sokkal pofásabb a remastered, nekem jobban tetszik az összkép.

#6 Pedig teljesen jogos, mivel mi konzolosok alapvetően többet fizettünk anno érte, mégis nekünk kell megvennünk megint, míg pc-n ingyen van. Ez szerintem is pofátlanság, max ha olcsó lenne, de tuti hogy teljes áron adják majd.
17.
17.
crytek
Felesleges volt erre időt pazarolni. Azt a 0. perceb lehetett tudni a szarrá modoltnál nem lesz szebb a reamstered
13.
13.
GAMEROD
Konzolra soha nem teszel fel magyarítást utólag.
12.
12.
SwordFish
#11: Úgy hiszem, hogy megtudják oldani, mivel előző generációs konzolokra is megoldották a srácok. Amúgymeg nekem is ettől függ, hogy meg-e veszem :)
11.
11.
aordog
Tegyük fel, hogy majd beszerzem ps4-re. A magyarosítás, ami oly igényes és minden tiszteletem akik ebben részt vettek...szóval azt hogyan rakom fel. Megoldható vagy csak talán???
10.
10.
GAMEROD
https://www.youtube.com/watch?v=JjjSQgtb5sk

Hova ennél szebb grafika most őszintén? Divatjamúlt gépemen csináltam, aztán akadás nélkül megállja a helyét, ellenben a videókban még a kellemetlen grafika mellett is akadozott.
9.
9.
GAMEROD
Szerintem kamu videó, mert nemrég találkoztam egy remaster moddal amiket ugyanezekkel a gombákkal és színvilággal reklámoztak, csak a mod neve miatt valaki azt hihette hogy ez az újra kiadott Skyrim. Mindezek ellenére egy Vanilla moddal és textúra csomaggal felvértezett Skyrim nyomába sem ér.

Modok nélkül élvezhetetlen a játék, nemcsak grafikai mod nélkül, én például kapásból fel szoktam tenni az utcai lámpa modot ami az éjszakát is beláthatóvá és hangulatossá teszi az utak mentén, az épületek homlokzata is kap petróleum lámpát, így nincs nyomasztó sötét éjszakánként, plusz a lovaskocsi modot, amivel nézhetem a tájat menet közben, nemcsak egy képernyőváltásból áll az utazás, ezenkívül rengeteg olyan témájú modot amiért ordít a játék, mégsincsenek benne eredetileg.
8.
8.
fojesz
7.
7.
exonic
Árcédula? Miért van olyan érzésem hogy teljes árú lesz? :(
6.
6.
DracoShark
Júúúúj anyuuu én nem kapok ingyen dolgokat de más meg igen. --------------most jól megyek és csúnyán beszélek a fórumon. ...
5.
5.
SSJ Gábriel
Videóban: "A free upgrade to anyone, who owns the PC version and all DLC"
Hírben: "a PC-s verzió tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek"

Öhm... Akkor mi van? A videó szerint nem csak a teljes játék kell, hanem az összes DLC is, de a hír szerint azok nem kellenek (vagy csak én értelmezem így ennyi szövegből). Kinek van igaza?
4.
4.
skyzero
Sokkal jobban néz ki a special edition.
3.
3.
Batman
Vedd meg, majd vedd lejjebb mediumra a beállításokat, hogy fusson a gépeden.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...