Nyakunkon a Pokémon Go megjelenése

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 7.
  • Videó
Link másolása
Észak-Amerikában, Új-Zélandon és Ausztráliában már elérhető mobilokon a Pokémon Go, de nekünk sem kell sokat várnunk az AR-címre. A launch trailer kimondottan hangulatosra sikerült.

Az idei E3-on erősítette meg a Nintendo, hogy július folyamán jelenik meg a Pokémon Go, és bár ez meg is történt, egyelőre még nem a mi régiónkban. A fejlesztők közleménye szerint azonban  hamarosan az európai játékosok is lecsaphatnak rá Androidon és iOS-en. Az anyag alapesetben ingyenes, de valódi pénzért is vásárolhatunk ingame javakat.

A játékkal a való világban vadászhatunk pokémonokra, a telefonunk kamerájával kell kutakodnunk a zsebszörnyek után, és az a feladatunk, hogy a lehető legtöbbet gyűjtsük be belőlük. Az előrehaladáshoz természetesen a pokémonok tanítása is hozzátartozik, és persze a harc sem hiányozhat: a küzdelmeket más játékosokkal kell megvívnunk.

Később elérhető lesz egy Pokémon Go Plus nevű csuklóra erősíthető kiegészítő is, amely egy rezgőmotor és egy LED-lámpa segítségével jelzi, ha egy pokémon van a közelben. A kütyü ára 35 dollár lesz.

Íme, a launch trailer:

20.
20.
Fooxfire
Valahol valami hír mikor lesz ebből valami UK ban ?
Egyébként kipróbáltam, és vicces hogy megjelent egymástól 4 méterre 2 ilyen epik spawn, és 10 percen belül vagy 20 an jöttek oda mobilt nyomkodva :D
A tojás keltetés benne pedig zseniális. Végre mozgok egy kicsit.
19.
19.
PaprikaJancsi
#9: A kütyü ára 35 dollár lesz.
18.
18.
RangerFox
#5: Meg 4 pót akksi/Powerbank
17.
17.
dareal
#15: ne a google-n keressetek rá, könnyen benyalhattok úgy egy vírust.
apk letöltéshez megbízható forrást, apkmirror-on is fent van már.

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/

a fejlesztő egyébként ugyanaz, mint az ingress-nél, azaz a niantic :)
16.
16.
dareal
amerikai apple id-vel már elérhető, akit érdekelne.
15.
15.
exonic
Elméletben Europában még nem adták ki, de ha rákerestek guglén akkor a .apk fájl már fenn van és rá tudjátok rakni telóra. Én angliában vagyok, az androidstorban még nincs fenn de a netről leszedtem és működik. Pokemon vadászatra fel :D
12.
12.
CoreyT
#11: Az ment egy időben a cartoon networkon :)
11.
11.
CoreyT
#10: XD...egy képzeletbeli baráttal :-D
6.
6.
CoreyT
#5: Az erős net meg az arany árában van kb :-/
5.
5.
giga321
Az Ingress-nek is ilyen a koncepciója. Nevezetességeket kell elfoglalni megtámadni a való világban. Oda mész egy szoborhoz és elfoglalod stb.
Kicsit toltam vele aztán töröltem. Ezek a gamek azoknak jó akik sokat mennek járnak kelnek stb illetve erős net kell és gps kapcsolat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...