Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 28.
  • Csúszás
Link másolása
A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.

A Warner Bros. még májusban jelentette be, hogy a kínai Virtuous Games közreműködésével remastereli a Batman: Arkham-sorozat első két fejezetét, a játékokat pedig egyetlen gyűjteményben, a DLC-ikkel együtt adja majd ki PS4-re és Xbox One-ra. További érdekesség, hogy a készítők komplett motorcserére készülnek, ezen a videón látható, hogy milyen különbségek lesznek az eredeti, Unreal Engine 3-as és az új, Unreal Engine 4-es változatok között.

A probléma csak az, hogy az eredetileg betervezett megjelenés nem jön majd össze július 29-én; a csomag csúszik, ráadásul azt sem tudjuk, hogy meddig. A fejlesztőknek egész egyszerűen több időre van szükségük ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény, és azért sem rukkoltak elő újabb dátummal a srácok, mert nem szeretnének feleslegesen ígérgetni: ha biztosat tudnak, szólni fognak természetesen.

Ez egyébként azért is érdekes, mert egyre valószínűbb, hogy a Return to Arkham premierje közelebb kerül a Telltale-féle Batman-sorozat rajtjához.

6.
6.
racka
Már majdnem mérges lettem, hogy nem jön PC-re a remastered, aztán megnéztem a linkelt videót és megnyugodtam. Azon kívül, hogy színesebb az új nem sok változást láttam rajta. Az meg, hogy színesebb, pont a játék komorságát veszi el, ami az egyik lényegi tulajdonsága!
5.
5.
KeXxX
#4: Nekem sajnos csak pótlásra kell! :D Bár én megvettem volna ezt a collection-t.
4.
4.
maktub
Remek, akkor júliusban se kell költenem egy játékra se.
3.
3.
Yanez
#2: No igen, az Arkham Knight pc-s portjaval is egy kulon ceg foglalkozott...
2.
2.
dante92
Azért dicséretes, hogy legalább egy cég a remastereléssel dolgozik is (nem úgy, mint a Prototype és hasonlók).
1.
1.
McDuff
mindenki nyugodjon le a picsába, csak azért késik mert Batman és ez a Warner-nél már kötelező :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...