Unreal Engine 4 fut a felújított Batman-játékok alatt

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja az első két Batman: Arkham-játékot. Esélyes, hogy a Batman: Return to Arkham című csomag az év egyik legrosszabbul őrzött titka.

Oly sok pletyka után a Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja a Batman: Arkham Asylumot és a Batman: Arkham Cityt, a két játékot pedig egyetlen csomagban árulja majd, méghozzá 50 dolláros áron. A Batman: Return to Arkham kizárólag PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg július 26-án.

A két címhez az összes DLC elérhető lesz, emellett pedig kicsinosítva veszik be az új platformokat. A látványért most már az Unreal Engine 4 felel, és bár drasztikus változtatásokra nem kell számítani, a remaster-lista kötelező elemeit itt is kipipálták a fejlesztők: felturbózzák a karaktermodelleket és a környezeti elemeket, a bevilágítást, az árnyékokat és egy sor másik effektet is.

Az Arkham Origins a korábbi szivárgásoknak megfelelően kimaradt a csomagból.

10.
10.
KeXxX
Én ezt tuti megveszem! Nagy kár, hogy az Origins kimarad, a Cold, Cold Heart DLC-t szívesen kinyomnám. Egyedül csak a City-ben nem sikerült felszednem mindent, de mocsok egy dolog lett benne a Riddler's Revenge campaing..
9.
9.
Tokodboy
https://www.youtube.com/watch?v=fLphm9f3Bw8
8.
8.
Kazuya
a képek alapján kurva jól néznek ki
7.
7.
NathanDrake
Kár hogy az Arkham Origins nem lesz benne mert szerintem abban voltak legjobb és a leglátványosabb boss fightok mint pl a firefly-al való küzdelem.
4.
4.
Heldengeist
#1: Miért? Az eredeti változatok sem rondák még és PC-n nem gond a kompatibilitás előző genrációs játékokkal.
3.
3.
roli33
Ekkora lehúzást! Főleg hogy az Origins kb. jobb volt mint a City. Ez így nem gyűjtemény.
2.
2.
maktub
Micsoda véletlen, pont a Suicide Squad premier közelébe időzítve!
1.
1.
crytek
Kár, hogy pcre nem jön :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...