10 játékkal bővül az Origin Access a nyár folyamán

Link másolása
A napokban két frissebb cím is bekerült az Origin Access kínálatába, de a kiadó ígéretei szerint hamarosan olyan játékok is csatlakoznak listához, mint a Crysis-trilógia vagy a Garden Warfare 2.

Ahogy azt a múlt héten az EA megígérte, a napokban csatlakozott a Vaulthoz a Need for Speed és a Unravel. A kiadó szerint a nyáron 10 újabb játék kerül majd be az Origin Access kínálatába. Az Originen látható reklámok szerint hamarosan a Crysis-sorozat három epizódja is a Vault része lesz, de később a Jade Empire, a Plants vs. Zombies, a Garden Warfare 2, a SimCity 2000 és a Mini Metro is elérhető lesz.

A Origin Access-előfizetők emellett az év második felében érkező EA-s címeket is hamarabb kipróbálhatják, így a Battlefield 1-ből és a FIFA 17-ből is lesz korai hozzáférésű változat.

7.
7.
godach
#2: Mint ahogy előttem is írták. Nagyon jó dolog ez. Évi 6000-ből az összes játékot ami a Vaultba van végig lehet vinni. Értem én, hogy van aki utálja az EA-t, (hozzáteszem, részben jogosan) de azért a boszorkányüldözésnek is vannak határai ;)
6.
6.
s4jtqkac
#4: Szerintem nem rosz dolog ez. Azt hiszem a bf1nél írtam, h én szívesebben adok pénzt egy jólbevált játék áttextúrázott változatáért mint egy olyanért amiben az újjítások nekem nem tetszö irányt vesznek.
5.
5.
s4jtqkac
#2: Fura, h ez a véleményed mert szerintem igazi követendö példa a nagyobb kiadók között. Tulképp egy AAA cím árának a feléért kapsz egy vagon játékot egy évre, 10 órát minden új címböl, 10%ot minden vásárlásból. Tekintve, h egy olyan label, akinek lenne elég pénze és stabil vásárló bázisa, h lekakálja a vásárlóit, én vmi pozitívat szólnék hozzá egy ilyen hírhez.
4.
4.
Neo1989
#1: Lehet az lesz mivel már bizonyos játékokat inkább újra kiadnak mert az egyszerűbb mint 0-ról kezdeni egy új projektet.
3.
3.
Death-Wanderer
A garden wargare egy hatakmas game. Én szeretem... Nem rosszak az ea gamek
2.
2.
dcba
Komolyan olyan erzesem van, mintha az EA konyorogne, h valaki vegyen mar naluk jatekot.
1.
1.
elgeri
Tudom ez a cikk kicsit másról szól, de nagyon örülnék egy Crysis 3-nak XBOX ONE-on (backward compatibility). Hátha ez a hír ennek az előfutára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...