Negyven percig mozog az új Deus Ex

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 14.
  • Videó
Link másolása
Kicsit több mint egy hónap választ már csak el minket a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésétől, a GameSpot azonban már most rátehette a mancsát a játék egyik kipróbálható változatára.

A két legújabb Deus Ex: Mankind Divided-bemutató egyike a játék első húsz percét mutatja be, a másik pedig a már sokat emlegetett és mutogatott prágai helyszínből és küldetésből ad ízelítőt. A két videó mindegyike alapos ismertetőt kínál a játékmenet főbb pilléreiből, kezdve a harctól a lopakodáson át egészen a minijátékokig.

A Deus Ex: Mankind Divided augusztus 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

11.
11.
KőbányaKispest
Nem tudom mi a jó isten bajotok van ezzel.

Jó lesz ez szerintem. Hangulat ugyanaz, nem csúnya abszolút, gondolom normális sztori is van.

De az a lényeg, hogy már szar, de az itt kommentelők nagy része úgy szarozza, hogy egyik résszel se játszott két percet.
10.
10.
KeXxX
Nekem bejön. Már elő is van rendelve, alig várom már.
8.
8.
Tokodboy
Ez mar a legelso kepek alaphan is szar volt mikor bejelentettek a "a nextgen enginent"
5.
5.
godach
Nekem meg az egész sorozat kimaradt, most csatlakoztak be a Human Revolution- el. Viszont, máris a kedvencemmé vált a sorozat. Ez nem egy Akció FPS de még csak nem is taktikai lövölde, mint a Rainbow vagy Recon sorozat. Szívesebben hasonlítanám a Hitman régebbi részeihez, ahol még azt pontozta a rendszer, ha nem öltél.
Ennél a játéknál ha nem éled bele magad abba, hogy inkább beszélgetünk mint lövünk, és inkább alternatív útvonalat keresünk, konzultálunk 20 emberrel minthogy lelőjj egyet, akkor elvérzel. Így a játék is, mert hiába lehet Rambozni is az élvezetet nem az adja.
A bejátszások meg ugyan az a script mint más játékban, csak nem belső szemszögből látod.
3.
3.
user101
Így videó alapján nem tűnik annyira rossznak, hogy kategorikusan kijelentsem, hogy tök szar. Egy próbát mindenképp megér aztán majd meglássuk...
2.
2.
zozo76hun
az elso resz anno utott, 2x is vegignyomtam, a masodikat elkezdtem, aztan abbahagytam. amik utana jottek mar nem kotottek le...
1.
1.
Beniciodeltoro
Te jó ég, ennek még a demóját se szedném le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...