Xbox One S - hivatalos a Gears of War 4-es bundle

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 15.
  • Hír
Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, tényleg jön a Gears of War 4-es Xbox One S-konzolcsomag. A 2 TB-os masina bíbor színben pompázik, és egy lézer-gravírozott karomnyommal díszítik.

A Microsoft hivatalosan is bejelentette a Gears of War 4 témájú Xbox One S-konzolcsomagot, amelyben egy vörös színű 2 TB-os masinát találunk, rajta a Crimson Omen szimbólummal. A gép sarkain egy gravírozott karomnyom feszül, így tudatosítva bennünk, hogy a Gears 4 új szörnye, a Swarm milyen pusztító erővel bír.

A dobozban egy ugyanilyen mintázatú kontrollert is mellékelnek - érdekessége, hogy a D-padon véres ujjlenyomatok vannak.

A bundle 449 dollárt kóstál, mellékelik a Gears of War 4: Ultimate Edition digitális változatát is, valamint egy sor ingame tartalmat (Vintage Retro Lancer, Vintage Boomshot).

Mi több, a konzolcsomag már október 7-én, négy nappal a Gears of War 4 hivatalos premierje előtt a boltokba kerül. Várhatóan szeptember közepén már elő is rendelhetjük.

A kontroller egyébként külön is megvásárolható lesz 75 dollárért, de érkezik egy limitált kiadású JD Fenix vezérlő is kék színben - ezekhez is jár némi ingame tartalom (multis lobby embléma és gearek). Az előrendelések augusztus 1-től indulnak.

További képek:

3.
3.
kastorhun
#2: Annyira de annyira fontos a konzol kinézete hogy az hihetetlen.
2.
2.
semike
Szerintem szep a feher akar egy modern Dreamcast
1.
1.
anarchoid
a Feher S kimondottan ellenszenves volt, de ez mar bejovos (mind1 csak ne feher legyen)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...