Holnaptól ingyenes a Life is Strange első epizódja

Link másolása
Ha még nem játszottál a Dontnod Entertainment kalandjátékával, akkor itt az idő, hogy kipróbáld: az ötepizódos játék első része holnaptól ingyen elérhető lesz az összes platformon.

Tavaly nagy meglepetést okozott a Dontnod Entertainment epizodikus kalandjátéka, a Life is Strange. Az időutazós, kicsit Twin Peaks-es dráma sokak tetszését elnyerte, nem véletlen, hogy év végén rengeteg díjat bezsebelt.

A kiadó most úgy döntött, hogy holnaptól ingyen elérhetővé teszi az első epizódot az összes platformon, így ha még nem próbáltad a játékot, akkor itt az alkalom. Shifty tesztje az első részről itt olvasható. A folytatásról egyébként már tavaly év vége óta pletykálnak, de a Dontnod egyelőre új játékával, a Vampyrrel van elfoglalva.

26.
26.
DON GONDOCS
#25: Noncs semmi gond, azthittem hogy tudtad mit linkelsz. Amúgy a pc-sért még ígyis megérte.
25.
25.
fearer
#23: Ne vedd sértésnek, nem feltételeztem semmit. Nekem nincs konzolom, úgyhogy fogalmam sincs, hogy működnek azon a dolgok, csak belinkeltem, amit találtam.
24.
24.
DON GONDOCS
Talán nem ez lesz a nyári uborka szezon fénypontja, de egy végig játszás benne lesz.
23.
23.
DON GONDOCS
#22: És te feltételezed hogy nekünk Flashelt gépünk van? Mert az csak arra jó. Nekem standard gépem van, de a feliratért köszi bár szerintem mindenki megtalálja. Mostmár csak egy olcsó life is stranget kell keresnem.
22.
22.
fearer
#20: Az oldalon, amit linkeltem, ott van PS3-ra is a felirat.
Amúgy később beindul a történet, meg a karakterek is jobbak lesznek, úgyhogy folytasd csak.
21.
21.
DON GONDOCS
Nem szeretem az ilyen stílusú játékokat de ezt beszerzem gépre magyarítással együtt. Igaz a történet és a karakterek és cselekmény se nem túl eredeti vagy érdekes, de érdekel a vége.
20.
20.
DON GONDOCS
#17: ps3on nincs magyar felirat megnéztem.
19.
19.
fearer
#17: Bocsi, ebben nem tudok segíteni, mivel egyrészt nekem csak PC-n van meg (bár ott többször is), másrészt mint írtam, egyáltalán nem használtam, csak tudtam róla, hogy létezik. Biztos valahogy fel lehet tenni PS3-hoz is, de nekem fogalmam sincs, hogyan kell PKG-t telepíteni, sajnálom. :\ Talán egy nálam tapasztaltabb kolléga itt az oldalon tud ebben segíteni.
18.
18.
fearer
#14: Igen, mondták is a fejlesztők, hogy direkt sok ilyen kisebb konfliktust raktak az első részbe még csak, hogy a játékos lépten-nyomon használhassa az időmanipulálós képességét, aztán ahogy halad a történet, jön rá Max is, hogy milyen hatásai vannak a múltbeli döntéseinek, meg annak, hogy szórakozik az idővel. Ugyanígy a karaktereknél, azt mondták direkt tűnik mindenki ilyen sztereotipikusnak az elején, mivel ebből lehet kibontani őket, meg Chloe-t is direkt írták undoknak az első részben, mert ha alapból jó fej lett volna, akkor onnan már nem nagyon lehet karakterfejlődést kihozni.
17.
17.
Norbiii
#16: Leszedtem ps3-ra az ingyenes első részt. Tudnál segíteni, hogy hogyan lehet magyar szöveggel tolni ezt a ps3-on? Vagy akkor hogy is van? :)
16.
16.
Norbiii
#15: Oh köszönöm. Ps3-al is tudok magyarul játszani, vagy hogy? :) Úgy tudtam, ps3-ra nincs magyar szöveggel.....Köszi előre is.
15.
15.
fearer
#13: Van hozzá magyarítás, itt: http://users.ininet.hu/filerise/?p=downloads bár a minőségéről nem tudok nyilatkozni, mivel nem használtam.
Azonban ha nem muszáj, én nem használnék semmi ilyesmit, mivel rengeteg olyan szóvicc, és egyéb kifejezés van, amit lehetelen magyarra rendesen lefordítani, de persze a történet megértése azért sokkal fontosabb, úgyhogy egy próbát megér, ha szükséges.
14.
14.
DON GONDOCS
Az első epizód talán azért ilyen lapos, mert itt még csak most fedezi fel a képességét és igyekszik a maga módján megoldani a konfliktusokat.
13.
13.
Norbiii
A Heavy Rain és a Beyond után hasonlót kerestem, és nagyon tetszik a játék, (első rész) csak az a baj, hogy az angol tudásom nem a legjobb ahhoz, hogy teljesen értsem...:(
12.
12.
fearer
#11: Igen, az elején még elég sztereotipikusnak tűnnek a karakterek, de ahogy halad a történet, és egyre komolyabb hangvételű lesz, ők is szépen ki lesznek bontva. Bár nem mindenkinek való a játék, az tény, de aki csak az eleje alapján ítéli meg, és ezért kihagyja, sokat veszít. A második epizód végén már komolyabbra fordulnak a dolgok, szóval hajrá. :)
11.
11.
Summer Sale-en vettem, aztán még a kipróbálása előtt már ismerősöm mondta is, hogy nem kellett volna, mert csak egy szappanopera az egész. És igaza volt... egy ideig. Az eleje valóban úgy indult, de ezt gyorsan le is vetkőzte magáról és baromi szórakoztatóvá vált. Még csak az első epizódon vagyok túl, de amint tudom, folytatom, mert érzem, hogy ennél már csak jobb lehet. Ez a visszatekerős dolog nagyon ötletes, okosan próbálja felrúgni az ilyen játékok alapszabályait.
9.
9.
giga321
Voltak benne "gombóc nőtt a torkomban" pillanatok néha meg a rázott a röhögés az 1-2 elejtett 1sorostól (stepdouche).
Nagyon jó a sztorija bár azért bőven akadtak megválaszolatlan kérdések, de ezt lehet direkt csinálták, hogy a végén gondolkozzon rajta az ember és teóriákat gyártaon amiből elég sok van és olvastam is párat.
Tetszett nagyon a környezet, és az egész iskolai élettől feltőrtek a jó kis iskolai emlékek pedig omg, még csak pár éve volt.

Vége felé kicsit időhúzásnak éreztem 1-2 jelenetet de összességében nekem egy erős 10/8.5
6.
6.
fearer
Aki még nem próbálta, mindenképp tegye meg. Aki szereti a jó történeteket és a jól megírt karaktereket, annak tetszeni fog. Nekem GOTY volt tavaly.
5.
5.
Yanez
#4: Igen, siman lehet a Telltale jatekokat is idesoroloni, elvegre interaktiv mozi-jatekokrol beszelunk, es minosegben a TT cuccok szinten ugyanolyanok, mig a QD jatekai kimagaslobbak, nem csak technikailag, de a jatekban veghezvitt dontesek sulyaiban is.
4.
4.
Chase
"Vetélytársnak" én sokkal inkább a Telltale játékokat tekintettem mindig (Tales from the Borderlands, The Wolf Among Us, stb.), az epizodikusság és a választási lehetőségek illúziója miatt, szerintem azt a szintet simán hozza, sőt. Engem nagyon megfogott a történet.
3.
3.
delphijos
Nekem is nagyon bejött. Hangulatos cucc volt.
2.
2.
Yanez
Nagyon jo jatek! A sztorija es a karakterek kiemelkedoek, jatek szempontbol viszont alulmarad vetelytarsaihoz kepest, mint pl a Heavy Rain vagy Beyond Two Souls.
1.
1.
logic5
Én játszottam vele SAJNOS.. Unalomba fulladt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...