Hét percen át mozog a Gears of War 4

Link másolása
Ezen a héten rendezik meg San Diegóban a Comic-Cont, ahol a Gears of War 4 is kipróbálható lesz. Sok rajongó sajnos nem juthat el az eseményre, ezért a Microsoft egy közel hétperces játékmenet-videóval kárpótolja őket.

Egy egészen hosszú hivatalos gameplay videó jelent meg a Gears of War 4-ből, melyben J.D. Fenixért és csapatáért izgulhatunk. A San Diegóban zajló Comic-Conon a játék kipróbálható lesz, sőt a fejlesztők és a szinkronszínészek is ott lesznek.

A Gears of War 4 október 11-én jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re.

A nemrég bemutatott Gears of War 4-es Xbox One S bundle is kapott egy trailert, íme:

22.
22.
elgeri
A játékmenet és minden momentum tényleg ugyanaz már sok-sok éve. De hisz pont erről szól egy folytatáson, nem? Ami jó, azt nem kell változtatni, csak bővíteni a történetet.

De amiért írok:
Szerintem igen is nagyot lépett előre a grafika. Aki azt mondja, hogy nem, az MOST, 2016-ban indítsa újra a régi részeket és le fog esni az álla, negatív értelemben. Az emlékek megszépítik a dolgokat. Én épp játszok a 2-essel, és persze a másik kettővel is játszottam. Szerintem ahhoz képest szépen fejlődött a GRAFIKA (, más nem).
20.
20.
Hulk86
Egyszerű akinek nem tetszik ne vegye meg ;)
19.
19.
felegyi
#16: Miért mit vársz a Scorpio-tól? Öngyilkosság lenne ha Xbox One Scorpio only címek jönnének ki... ugyanez igaz a PS4 és a PS4 Neo-ra, ott sem lesz különbség két cím között látványban, csak felbontásban.Egyik sem lesz next gen konzol, csak 4k-ra támogatott...
18.
18.
kopic
Nem is értem mitől van úgy hasraesve mindenki. Ez a sorozat meggyalázása a ms részéről.
17.
17.
kopic
Sajnos szamomra meg mindig total érdektelen. Enemy teljesen locust 2.0, új fegyok is mind tűnnek inkabb rohejesnek, mintsem utosnek. Latszik, hogy egy csoppnyi kreativitás sem szorult a fejlesztokbe. Ez a pusztító vihartornado is irtó nagy faszsag szerintem.
dzsiadzsonak igaza van, hogy az egesz egy GeoW3.1.
16.
16.
h.jozsa
#15: osztom a véleményed!
picsafüst minden szempontból!
az xbox one itt el is fogyott már rendesen!
talán majd a scorpio!
15.
15.
dzsiádzsó
Ócska, ez max GoW 3.1 HD. Minden GoW3 ból lett átemelve UE4 alatt néhány új pályát hegesztve hozzá. Animációk már nagyon unalmasak egy részük már 2006 óta használt.
A grafika lebutított, köszönőviszonyban sincs E3-as videóval, viszont végre a Multi béta szintjére süllyedt, alig szebb, mint a korábbi részek csak HD-ban néhány parasztvakító effektel. Eddigi leggyengébb GoW-nak tűnik egyelőre.
14.
14.
#10: Persze hogy kijött, ez eredetileg Xbox360-ra készült, de még az elsőből volt PC verzió.
13.
13.
Rockefeller
Jól néz ki. Alig várom hogy a Pc-men nyomathassam maxra húzva. Seggeszkinek hogy fog fájni :D
12.
12.
Tokodboy
Dehogy Unreal Engine problema! Toltsd le az Ue4et es probald ki. Egyszeruen ennyit bir a hardver azert ilyen.
11.
11.
hedzsooo
Várós, mondjuk remélem a történetben nem lesznek utalások azokra a részekre nagyon, amiket PC-re nem méltóztatott a kedves MS kidobni
10.
10.
hedzsooo
#6: ??? Én nem emlékszem ilyen gondra az 1. részénél, bár azt már nem tegnap játszottam (PC-n toltam, nem'tom, h boxra is kijött-e annó, v. sem)
9.
9.
s4jtqkac
Hát.. Sosem szerettem ennek a sorozatnak a multiját.. A coop nagyon Nagy élmény tud lenni és sztem meg is venném ha nem nullázná le a gamer jart a bf1 meg a titanfall2 meg a forza horizon 3.. De lessz még ez olcsó second handben.. Föleg, h akkor majd valszeg betradelem a r6, ac syndicate, quantum break triót..
6.
6.
_Tappancs_
#5: Az nem hiba, hanem Unreal motor jellegzetesség, hiszen az összes verziójában benne volt. :P
5.
5.
Codehook1337
Vannak ilyen arnyek/textura megjelenitesi problemak plane az elejen latszik. De ettol fuggetlenul kiraly a jatek :))
2.
2.
Yanez
Nekem pl videok alapjan soha nem jott be ez a szeria, de ez a resze olyan mas, mintha nem is egeszen GeoW lenne, persze lehet tevedek. Mindenesetre nagyon bejon, s azt mondom, ezert megeri gepet fejleszteni!
1.
1.
DON GONDOCS
Egyre jobban tetszik ez a rész, pedig nem vagyok különösen nagy rajongója a sorozatnak, de azt érzem mint a Halo estében minden résszel jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...