Darksiders: Wrath of War - jöhet a remaster

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Darksiders-jogokat birtokló Nordic Games egy új rész helyett inkább a bőrlehúzásra rendezkedik be, így a második Darksiders után jöhet Wrath of War leporolt változata is.

A spanyol Nextn beszámolója szerint a Nordic Games a hétvégén tartott Gamepolis 2016 rendezvényen már elhintette, hogy idén októberben visszatér az apokalipszis első lovasa. A Darksiders: Wrath of War leporolt változatát állítólag Kölnben, az idei Gamescomon jelentik be, és ha hinni lehet a magazinnak, akkor a definitív kiadás PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és valószínűleg Wii U-ra fog megjelenni.

Azért reméljük, hogy a tavaly megjelent Darksiders II: Deathinitive Edition és a most beharangozott első rész újrakiadott változata után a kiadó ráfekszik a régóta várt harmadik felvonásra is.

13.
13.
latis666
"mostmár ez tényleg mindennek a legalja, most telt be a pohár nálam..."

Azt megértem aki átverve érzi magát mert fizetett a felújított verzióért és még a hibákat sem javították ki (bár nyilván nem erről a játékról van szó, szóval attól ez lehet jó), de azon hogy lehet hisztizni hogy valaki úgy dönt felújítja a régi játékát? Joga van hozzá ha ahhoz van kedve. Nem kötelező megvenni. Kell nézni másik játékot amire költ az ember. Van egy rakat.
12.
12.
Chrysh
Folytatni a Darksiders-t azt büdös, Remastert csinálni már az első részéből, miközben a második része is legalább ilyen felesleges volt, na az már valami! (sarcasm)
11.
11.
Drazhar
Könyörgöm, mi a szent, b***s, kib***tt, f**znak????
Évek óta a remake hullámban élünk de mostmár ez tényleg mindennek a legalja, most telt be a pohár nálam...
10.
10.
BloodyDeath
Imádom az első részét. Nagyon jó játék lett. De a 2. egyszerűen nem játszottam végig. Az hadjám, hogy a ps3-s verzió is sok hibával rendelkezett, de sokkal csúnyább is volt mint az elődje. De az egész játék nagyon nem feküdt nekem. Míg az első részét vagy 20x végigjátszottam. Ennek a hírnek nagyon örülök.
9.
9.
kastorhun
#8: Hozzátenném hogy pcn játszottam velük.
8.
8.
kastorhun
#1: Nálam se az első, se a második részével nem voltak gondok.
Mind a két része komolyabb probléma nélkül futott.
Remélem hogy a 3. részét nem szúrják el, és nem valami coop lövöldét vagy multis hülyeséget csinálnak belőle.
7.
7.
Necreon
#3: Erről beszélek. Ahány ember, annyi baja volt anny különféle rendszeren. Pedig ha valakinél, nálam rend van e téren. Te szerencsés vagy. Más kevésbé. De nem azon kéne múljon. Trehány optimalizáció.
6.
6.
Extol
Engem nem tudnak lehúzni, mert nem veszek meg "felújított"-nak mondott játékot. Ott van a Hard Reset-eset. Botrány, kiadták a játékot újra, fémi fényeffektekkel meg 1-2 bónusz fegyverrel! Ez gyalázat
5.
5.
Necreon
#2: A tremors kukacos rész mekkora már B).
4.
4.
aordog
PC-n nyomtam az elsô részt, majd WiiU-n a folytatást...de amire a második részt kipörgettem kb. 20x fagyott le a konzolom. Örültem is hogy eladtam a picsába....
Hatalmas csalódás, pedig nagyon jó a game, de így kinek van kedve nyomulni. Sajnálatos, pedig hatalmas potenciál volt benne!
3.
3.
DarkLord
#1: Nekem is megvan mindkettő , igaz a 2.-ból nem az újra kiadott , hanem az eredeti, de én nem igen tapasztaltam benne hibákat, ami nehezítette volna a játszadozásomat.
2.
2.
DarkLord
Már ezelőtt se értettük, hogy miért a 2. részt újították fel..na de lehúzás ide vagy oda ez baromi jó játék. Minden tekintetben a 2. rész fölött áll. Meg Straga az egyik legjobb Boss imádtam :)
1.
1.
Necreon
Optimalizálni azt egyiket se bírták rendesen, és mindegyiket otthagyták javítatlan problémákkal. Sőt, a másodikat kiadták újra pontosan ugyanazon technikai bakikkal és még többel, ami még a mai napig is igaz a durva crash problémák jórészt javítása után (ilyeneket tudnod kell előre hogy egy későbbi quest ne engedd hogy elég xp-t adjon hogy szintet lépj általa, mert becrashel az átvezető videó alatt). Elég olvasgatni kicsit a steamhub discussions részén. Aztán mélyen kussol a fejlesztőbrigád. Vegyen a halál bármit a Nordic-tól.

Mondom ezt úgy hogy imádtam a DS1-et, és 2 kiadása is megvan a 2-nek amit a mai napig 1x nem tudtam végigvinni, mert annyi különféle baja van ahányszor felrakod vagy windowst húzol újra, totál indokolatlanul fagy, vagy úgy fagy hogy csak hw reset segít, vagy crashel ha túl sok tárgyad van és meghalad egy bizonyos kilobyte-ot a file amiben a mentésed van, és hasonló nyalánksàgok amiket nem hogy nem javítottak, volt pofájuk kiadni a remastert ugyanezekkel a hibákkal, majd kussban eltűnni 4 hónap (!!!!) postrelase (!!!!!!!!) beta build tesztelés közepén, ahol megpróbálták kijavítani a remasterrel hozott villódzó textúrákat és árnyékokat, öbb kevesebb sikerrel. De legalább az erediben stabil 60 framerate is random ugrál egy számjegyesre. Nordic remaster, vegyék vigyé akciós minden héten valahol 5 dolcsiért, tessék tessék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...