Tényleg felújítják az első Darksiderst

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nordic Games formálisan is bejelentette, hogy már készül az első Darksiders remaster-kiadása, miután a hétvégén egy spanyol magazin már megszellőztette a hírt. A frappánsan Warmastered Edition néven futó csomag még idén megérkezik.

Noha a hétvégén tartott Gamepolis 2016 rendezvényen a Nordic Games már elhintette, hogy felújítja az első Darksiderst is, formálisan csak most mutatkozott be a Warmastered Edition. A szóbeszédek igaznak bizonyultak, a kiadás PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra érkezik "hamarosan". A képek már az új verzióból származnak.

Az már biztos, hogy natív 1080p-s felbontásnak örülhetünk, a textúrák felbontását megduplázták, a renderelést is továbbfejlesztették, jobb árnyékoknak és post processingnek örülhetünk. A Wii U kivételével minden platformon 60fps-sel fut a játék - a Nintendo konzolján csak 30fps-sel.

A Darksiders eredetileg 2010-ben jelent meg az azóta csődbe jutott THQ kiadásában. A jogokat a Nordic Games szerezte meg, aki korábban már felújította a második részt. Ha minden igaz, ezzel párhuzamosan a Vigil fejlesztőiből verbuvált csapat már a harmadik részen szorgoskodik.

5.
5.
Perseus84
A DS1 nagyon jo kis keverek messze meghaladja a masodik resz szinvonalat. Loptak itt is ott is de ahogy mondjak jotol lopni nem rossz. Mar 3x kitoltam szval nekem ez a felujitott nem kell egyaltalan kossz Nordic
4.
4.
Perseus84
#3: Ekkora baromsagot is csak itt latni. Leulhetsz. Koszonjuk
3.
3.
Tokodboy
Minek? Olcso god of war koppintas mar a sahat idejeben is atlagon aluli grafikaval es karakterekkel hatekmenettel. Nem is ertem hogy kett ekkora siker. Ja ugy hogy pcn akkortajt nem volt egyetlen ertekelheto hack n slash sem. De ez nem ereny.
2.
2.
Dercsi
A facebook csatornájukon jól el küldték őket a pi...ba :) meg is érdemlik. Ezt amit akarnak egy patch formájában is kiadhatnák. Konkrétan mindenki a 3.részt kéri rajtuk számon. Pöcs egy csapat az biztos...
1.
1.
Skandara
Nem úgy volt, hogy bezár a nordic? Vagy valamit keverek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...