Filmsorozat készül a Life is Strange-ből

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Már úton van a Dontnod nagysikerű kalandjátékának élőszereplős sorozatváltozata, amit a Legendary Digital Studios készít a dj2 Entertainmenttel közösen. Az írók és a rendezők még nem ismertek.

A Square Enix beadta a derekát, elvégre élőszereplős filmsorozat készül a Dontnod kalandjátéka alapján. Az alapanyag kiváló erre: az epizodikus szerkezet, a remek narratíva és karakterek szinte megfilmesítésért kiáltanak. A természetfeletti thrillerek kedvelőinek érdemes lesz figyelemmel kísérni a projektet.

A gyártásért a Legendary Digital Studios felel azzal a dj2 Entertainmenttel közösen, amely a Sonic the Hedgehog-filmen is szorgoskodik. A projektet Cory Lanier és a Dontnod egyik fejese, Greg Siegel felügyeli, így biztos kezekben lesz az adaptáció. A szériát csak digitális formátumban érhetjük el.

Az érintettek szerint Arcadia Bay és a Blackwell Academy hihető karaktereket és emlékezetes pillanatokat tartogat majd a TV-k képernyőjén is.

Ha kimaradt számodra a Life is Strange, játszd végig az első epizódot ingyen!

A Dontnod testvércsapata, a Dontnod Eleven épp ma jelentette be első játékát.

7.
7.
giga321
#5: SPOILER!!!D!

Arrol meg nem is beszélve, hogy Chloenak meg kelletz halnia. Hiszen neki ez a sorsa tök mind 1 hányszor mentjük meg mindig meghalt.
Én is inkább megöltem és hát szomorú volt a vége, de hát 1 ember miatt haljon meg az egész város?
6.
6.
Mortis
Girl Power miatt biztos nagyon népszerű lesz. Okos üzleti döntés ez.
5.
5.
Macifasz
#4: !!!!!SPOILER!!!!!!!!!!

Tudom, hogy nem kell lezbinek lenni ahhoz, hogy meglehessen menteni, de nekem eleve nem tetszett ez a "mindenkit feláldozok, a barátaimat, a családomat, és az egész várost, csak mert Chloe a best friend" befejezés. Tubeon megnéztem, és ahha...persze, kösz nem. :-D
4.
4.
fearer
#3: SPOILER

Ejj, heteró végigjátszásnál is simán megmenthetnéd Chloe-t, nekem volt már olyan karim is. Nem tudjuk mi történik, miután elhajtanak a kocsival a naplementébe, lehet, hogy csak barátok maradnak. :D
Egyszer öltem meg Chloe-t, annyi elég is volt, azóta is akármi történik, mindig tartom magam a "Bae over Bay any day" mottóhoz.
3.
3.
Macifasz
#2: Plusz ugye annak is fennáll a veszélye, hogy majd a nézőknek nem fog tetszeni egy-két döntés, mert teszem azt ők máshogy döntöttek a játékban.

!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!
Én háromszor toltam ki a játékot, és mind a három végigjátszás során hagytam a végén meghalni Chloe-t és nem mentem át lezbi csajsziba, Kate-t is mindig sikerült megmenteni, és Nathan fejéát is mindig szétverettem Warennel. :-D
2.
2.
Yanez
Érdekes, mert miután kitoltam, pont az volt az első gondolatom, hogy ez a sztori sorozatban is legalább akkorát ütne, mint játékban. Bár így visszagondolva, elég nehéz lesz sikeresre alkotni. Ahhoz piszok jó színészek kellenek.
1.
1.
fearer
Nincs túl sok jó játékadaptáció, nagyon reménykedek benne, hogy ezt nem szúrják el, és jó lesz. Az mindenképp bíztató, hogy sorozat formában adják ki, és nem egy filmbe próbálnak mindent összesűríteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...