A nyolcadik évaddal véget ér a Trónok harca

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO programigazgatója erősítette meg a korábbi pletykákat, miszerint a nyolcadik évaddal érhet véget a Trónok harca. Azt is elmondta viszont, hogy nem lenne ellenükre egy spin-off.

Nem sokkal azután, hogy az HBO megerősítette a Trónok harca-rajongók rémálmát, újabb rossz hír érkezett: a késve rajtoló, és mindössze hétrészes hetedik évadot csupán egyetlen szezon követi, ez tesz majd pontot a tévésorozat végére.

A hivatalos bejelentés az HBO programigazgatójától, Casey Bloystól származik, aki mindössze ennyit közölt egyelőre; azt már nem tudni, hogy a pletykáknak megfelelően ez az évad is rövidebb lesz-e. A korábbi hírek szerint a készítők már csak hat epizóddal számolnak a nyolcadik fordulóra. 

Apró vigasz lehet talán, hogy az HBO-nál már felmerült egy esetleges spin-off gondolata, az ötlet pedig Bloysnak és a készítőknek sem volt ellenére. Hogy mikor lehet ebből valami, azt persze még nem tudjuk, egyelőre az alapsorozat folytatása köti le a srácok minden energiáját.

Ezzel párhuzamosan az is kiderült egyébként, hogy az HBO igen ígéretesnek tűnő újdonsága, a Westworld október 2-án fog elrajtolni.

3.
3.
Hab
#2: Sztem jöhet. Olyan kevés a minőségi fantasy, hogy ennek bele kell férnie. :)
2.
2.
Necreon
Ne. Ne. Ne. Ne. Ezt a k*rva spinoff dolgot felejtsék már el. Mindenki.
1.
1.
redsovi
Annak idején volt egy ilyen gossip. Kb. 0 esély rá, de bokámat-lábfejemet lefostam volna, ha megvalósul http://www.youthhealthmag.com/articles/38347/20160212/game-of-thrones-prequel-movie-james-mcavoy-tom-hardy-charlie-cox.htm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...